foto

Brian McCardie

  • nar. 22.1.1965 (52 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Peterman
2013 Sviňák
The Crash (TV film)
Za ty v nebezpečí
2012 Doors Open (TV film)
Shell
2010 Soul Boy
SoulBoy
2009 Našrot
Prokletý klub
2008 Kiss of Death (TV film)
2007 Inspektor Rebus II.- Uzly a kříže (TV film)
2006 Low Winter Sun (TV film)
2005 Ellie Parker
2003 Pan Barrington
Solid Air
2001 Mimo zákon
1999 Rituals and Resolutions
200 cigaret
1997 Nebezpečná rychlost 2: Zásah
1996 Lovci lvů
1995 Dirty Old Town (TV film)
Rob Roy
Únos (TV film)
1990 Forget About Me

TV seriály

2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Pear Shaped (E08)
Coming Home To Roost (E07)
The Smelt Down (E05)
další epizody (4)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2016 Rebellion (TV seriál)
2015 Cizinka (TV seriál)
Vězení Wentworth (S01E15)
Tři mušketýři (TV seriál)
Jako prostý člověk (S02E02)
2014 Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2011 Case Histories (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
2007 Lilies (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
Tonight at 8.30 (TV seriál)
1990 Waterfront Beat (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Cortéz (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace