foto

Olivia Dudley

  • nar. 4.11.1985 (34 let)
    Morro Bay, California, USA

Biografie

Vnadná kráska Olivia Taylor Dudley sa narodila rodičom Jimovi a Saundre Dudleyovcom v pobrežnom meste Morro Bay v Kalifornii, kde tiež úspešne ukončila strednú školu v roku 2002.

Medzi jej prvé herecké skúsenosti patrila malá úloha v seriáli NCIS, kde si zahrala tehotné dievča, podozrivé z vraždy jej priateľa – mariňáka. V súčasnosti na seba výraznejšie upozornila malou úlohou vo filme Moneyball, v ktorom stvárnila mladšiu verziu postavy Robin Wright (jej výkon pochválil aj samotný Phillip Seymour Hoffman), alebo tiež snímkou Černobyľské denníky, kde sa prvýkrát zhostila jednej z hlavných postáv.

Najznámejšou však Olivia aj naďalej ostáva vďaka pravidelnému účinkovaniu v internetových skečoch portálu 5secondfilms, v ktorých v minulosti hosťovali aj také hviezdy ako Peter Stormare alebo Juliette Lewis.

Matej "Macejko" Vojtko

Herecká filmografie

Filmy

2020 She Dies Tomorrow
2019 Where We Go from Here
2015 Dude Bro Party Massacre III
Paranormal Activity: The Ghost Dimension
The Vatican Tapes
2014 Dumbbells
Smrtelné proroctví
Transcendence
2012 Diktátor
Černobylské deníky
2011 Přehlídka děsu
2008 Remembering Phil
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
Smrt modelky

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
Fillory and Further (S05E13)
The Balls (S05E12)
Be the Hyman (S05E11)
další epizody (13)
2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Seam (S04E13)
The Secret Sea (S04E12)
The 4-1-1 (S04E11)
další epizody (13)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Twenty-Three (S03E11)
další epizody (13)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Girl Who Told Time (S02E10)
Lesser Evils (S02E09)
Word as Bond (S02E08)
další epizody (10)
2016 Aquarius (TV seriál)
Sexy Sadie (S02E09)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
další epizody (12)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
The One That Got Away (S01E16)
Arrested Development (TV seriál)
It Gets Better (S04E13)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
A Weekend in the Hamptons... (S02E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodinný podnik (S10E16)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svoboda (S08E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miamský řezník (S10E08)
Kdo se směje naposled (S10E04)