foto

Reza Badiyi

  • nar. 17.4.1936
    Írán
  • zem. 20.8.2011 (75 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Návrat domů
1995 Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
Eye of the Stalker (TV film)
1994 V žáru noci: Podivná spravedlnost (TV film)
1985 Blade in Hong Kong (TV film)
1983 Murder One, Dancer 0 (TV film)
Policistka z titulní strany (TV film)
White Water Rebels (TV film)
1981 Joe Dancer: Hořká pilulka (TV film)
Joe Dancer: Velký obchod (TV film)
Of Mice and Men (TV film)
1979 Girl Who Saved the World, The (TV film)
1976 Rozsudek
1973 Trader Horn
1972 Eyes of Charles Sand, The (TV film)

TV seriály

1998 Na život a na smrt (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Sejde z mysli, sejde z očí (S01E11)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ztracený Ráj (S04E11)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Věštecké schopnosti (S03E17)
Boj o život (S03E13)
Minulý čas, část první (S03E11)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Civilní obrana (S03E07)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Hrdinové (S01E14)
Trade Winds (TV seriál)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Zaměstnanec měsíce (S02E06)
Zásnubní tanec (S01E02)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Fame (TV seriál)
Police Squad! (TV seriál)
Rendezvous at Big Gulch (Terror in the Neighborhood) (E05)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Phoenix, The (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Stop Susan Williams (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Faraday and Company (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1969 The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace