Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nehoda transportéru vrací posádku o 300 let zpět do stěžejního okamžiku pozemské minulosti. (SkyShowtime)

Recenze (5)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co s díly, které nejde hodnotit férově? Z řemeslného / diváckého hlediska je to nudná, otřepaná a přímočará zápletka s nechtěným cestováním časem do minulosti. Předvídatelný, nezajímavý, otravný (byť 1995 představa 2024 počítačů a internetu byla... jakože zastaralá i pro 1995, srsly). ALE. Z hlediska SF a role SF ve společenském komentáři to je varování před společenským vývojem v USA, které se trefilo s až nechutnou přesností - detaily jsou samozřejmě mimo, ale celkový dojem od důvodů krize až po její podobu a následky je minimálně k zamyšlení. Well - naštěstí to je dvoudíl (naprosto zbytečně, ale je...), takže tady dám 1* za shitovost zpracování, v tom dalšim dám lepší hodnocení za ten komentář (cca 3*) ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výlety v čase mám rád, ale bylo to tak nějak nezáživné. Ani přesně nevím proč, ale docela to byla nuda. Vlastně vím, pořád nemůžu přijít na chuť Siskovu hraní. Často mám pocit, jako by se pohyboval zpomaleně. V kanceláři mu to jde, ale v jakékoliv akci je to herecké dřevo. Starý pohled na naši současnost ale zajímavý je, stejně jako to, co nás za dva roky čeká... ()

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní rozjezd. Sisko, Bashir a Jadzia jsou poslání zpět do minulosti. Crew skončí v ghettu 21. století a zrovna jsi vyberou den kdy nastane jeden z nejhorších masakru v americe od dob 2. světové. Je tam jeden guy ze kterého se stane martyr a jeho příběh změní vývoj budoucnosti. No a tenhle typek se zastane Benjamina a dostane za to kudlou do břicha. A benovi nezbývá než vzít na triko jeho roli aby zachoval časovou linku. Epic ()

Reklama

Reklama