foto

Markéta Zinnerová

  • nar. 12.6.1942 (77 let)
    Brno, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Bolero
2001 Elixír a Halíbela (TV film)
1990 Vzpomínka na břehu moře (TV film)
1988 Píšťaličko, otloukej se (TV film)
1986 O štěstí a kráse (TV film)
1985 Tchyně (TV film)
Ustláno na čekankách (TV film)
1984 Holka na krátkou trať (TV film)
1983 Psohlavci (TV film)
Výlet do velkého světa (TV film)
Šípková Růženka (TV film)
1982 Za humny je drak
1981 Dům pro celou rodinu (TV film)
Logik (TV film)
V porodnici (TV film)
1980 Chvíle pro píseň trubky (TV film)
1979 Indiáni z Větrova
Překupníkem proti své vůli (TV film)
1978 Miluji Tě (TV film)
Paví král (TV film)
Čarovné prstýnky (TV film)
Šaty po tetě (TV film)
1976 Den pro mou lásku
1975 Čertova nevěsta (TV film)
1973 O ševci Matějovi (TV film)
1972 Pohádka o drakovi (TV film)

TV seriály

2011 Kočka Linda, poklad rodiny (TV seriál)
1996 Kde padají hvězdy (TV seriál)
Co mě nezabije, to mě posílí (E07)
Modlitba závodníka (E06)
Střelec (E05)
další epizody (7)
1984 My všichni školou povinní (TV seriál)
Zvonění na časy (E13)
Návrat (E12)
Viníci (E11)
další epizody (13)
1977 Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
Tajemství proutěného košíku (E13)
Bratři (E12)
Tajný výlet (E11)
další epizody (13)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Za humny je drak - kniha
1979 Indiáni z Větrova - kniha

TV seriály

2003 Čtyři uši na mezi (TV seriál) - kniha
1996 Kde padají hvězdy (TV seriál) - kniha
Co mě nezabije, to mě posílí (E07) - kniha
Modlitba závodníka (E06) - kniha
Střelec (E05) - kniha
další epizody (7)
1977 Tajemství proutěného košíku (TV seriál) - kniha
Tajemství proutěného košíku (E13) - kniha
Bratři (E12) - kniha
Tajný výlet (E11) - kniha
další epizody (13)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Příběhy slavných (TV seriál)
Umanutec (S10E01)
2007 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Markéty Zinnerové (S02E37)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace