foto

Joshua Butler

  • nar. 30.11.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Vlog
2003 Pustina (TV film)
2002 Svatý hříšník (TV film)
2001 Beer Money (TV film)
Santův zatoulaný sob
1995 Will Work for Food

TV seriály

2019 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Vnitřní zvíře (S03E18)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Home Improvement (S04E08)
2018 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Sůl v ráně (S03E07)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Poached Eggs (S03E07)
2017 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Do světla úsvitu (S02E10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Girl Who Told Time (S02E10)
Cheat Day (S02E05)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Homecoming (S01E10)
2015 Všemocný (TV seriál)
Krize osobnosti (E05)
Upíří deníky (TV seriál)
A Bird in a Gilded Cage (S06E17)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Sklizeň (S02E13)
Pro Joea (S02E02)
Prolhané krásky (TV seriál)
The Silence of E. Lamb (S05E07)
Upíří deníky (TV seriál)
Fade Into You (S06E08)
What Lies Beneath (S05E20)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Konec je blízko (S01E14)
Vina (S01E10)
Mezi svými (S01E08)
The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
Upíří deníky (TV seriál)
True Lies (S05E02)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Na to, abys šel do vězení, jsi moc krásný (E16)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Lucky (E16)
Fire/Ice (E11)
Nikita (TV seriál)
Sideswipe (S03E06)
Upíří deníky (TV seriál)
The Five (S04E04)
Do Not Go Gentle (S03E20)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
The Hybrid (S03E02)
Klaus (S02E19)
další epizody (4)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
A Few Good Men (S01E15)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 MENEW: Baby You're Like a Drug (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Will Work for Food

Hudební videoklipy

2018 MENEW: Baby You're Like a Drug (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

TV seriály

2009 Kings (TV seriál)
Goliath (E01)
Skladiště 13 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Upíří deníky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
Mud Bowl (S01E20)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
It's Different for Girls (S01E10)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2018 MENEW: Baby You're Like a Drug (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky