foto

Joshua Butler

  • nar. 30.11.1973 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Vlog
2003 Pustina (TV film)
2002 Svatý hříšník (TV film)
2001 Beer Money (TV film)
Santův zatoulaný sob
1995 Will Work for Food

TV seriály

2017 Shadowhunters (TV seriál)
By the Light of Dawn (S02E10)
The Magicians (TV seriál)
The Girl Who Told Time (S02E10)
Cheat Day (S02E05)
2016 The Magicians (TV seriál)
Homecoming (S01E10)
2015 Všemocný (TV seriál)
Krize osobnosti (E05)
Upíří deníky (TV seriál)
A Bird in a Gilded Cage (S06E17)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Fade Into You (S06E08)
What Lies Beneath (S05E20)
2013 The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
Upíří deníky (TV seriál)
True Lies (S05E02)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Na to, abys šel do vězení, jsi moc krásný (E16)
Upíří deníky (TV seriál)
The Five (S04E04)
Do Not Go Gentle (S03E20)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
The Hybrid (S03E02)
Klaus (S02E19)
další epizody (4)
2010 Nikita (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
A Few Good Men (S01E15)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Will Work for Food

Střihačská filmografie

TV seriály

2009 Upíří deníky (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace