foto

Joshua Butler

  • nar. 30.11.1973 (45 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Vlog
2003 Pustina (TV film)
2002 Svatý hříšník (TV film)
2001 Beer Money (TV film)
Santův zatoulaný sob
1995 Will Work for Food

TV seriály

2019 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
The Beast Within (S03E18)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Home Improvement (S04E08)
2018 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Salt in the Wound (S03E07)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Poached Eggs (S03E07)
2017 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
By the Light of Dawn (S02E10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Girl Who Told Time (S02E10)
Cheat Day (S02E05)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Homecoming (S01E10)
2015 Všemocný (TV seriál)
Krize osobnosti (E05)
Upíří deníky (TV seriál)
A Bird in a Gilded Cage (S06E17)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Sklizeň (S02E13)
Pro Joea (S02E02)
Prolhané krásky (TV seriál)
The Silence of E. Lamb (S05E07)
Upíří deníky (TV seriál)
Fade Into You (S06E08)
What Lies Beneath (S05E20)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Konec je blízko (S01E14)
Vina (S01E10)
Mezi svými (S01E08)
The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
Upíří deníky (TV seriál)
True Lies (S05E02)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Na to, abys šel do vězení, jsi moc krásný (E16)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Lucky (E16)
Fire/Ice (E11)
Upíří deníky (TV seriál)
The Five (S04E04)
Do Not Go Gentle (S03E20)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
The Hybrid (S03E02)
Klaus (S02E19)
další epizody (4)
2010 Nikita (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
A Few Good Men (S01E15)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 MENEW: Baby You're Like a Drug (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Will Work for Food

Hudební videoklipy

2018 MENEW: Baby You're Like a Drug (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

TV seriály

2009 Kings (TV seriál)
Goliath (E01)
Skladiště 13 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Upíří deníky (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2018 MENEW: Baby You're Like a Drug (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace