foto

Lela Loren

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pařba na třetí
Práskač
Vystrašený šepot (TV film)
2011 Boj o dědictví
2007 Volání o pomoc
2006 Between the Lines

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Justice for Cable (S03E04)
Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
další epizody (10)
2017 Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (10)
2016 Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (10)
2015 Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (10)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who You With? (S01E06)
další epizody (8)
2012 V utajení (TV seriál)
Loving the Alien (S03E07)
2011 H+ (TV seriál)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a líbánky (S03E14)
Ztraceni (TV seriál)
Přes moře (S06E15)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vyhnanci a příbuzní (S07E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Haunted Hero (S03E03)
Policejní odznak (TV seriál)
Chasing Ghosts (S06E06)
Back to One (S06E03)
Baptism by Fire (S06E02)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sladkých šestnáct (S03E10)
Odložené případy (TV seriál)
Azyl (S03E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Elektrický šok (S04E23)
2005 Closer (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace