foto

Wolé Parks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Virtually
2017 Lovers
2016 Drew (TV film)
Half the Perfect World
Hater
2015 Man Down
Studio City (TV film)
2012 Expresní zásilka
2009 Poslední cesta (TV film)

TV seriály

2020 Fotbalový talent (TV seriál)
Decisions (S02E16)
2019 Fotbalový talent (TV seriál)
They Reminisce Over You (S02E04)
Never No More (S02E03)
Regulate (S01E14)
další epizody (4)
Yellowstone (TV seriál)
Sins of the Father (S02E10)
Enemies by Monday (S02E09)
Behind Us Only Grey (S02E08)
další epizody (6)
2018 The Crossing (TV seriál)
The Long Morrow (E08)
A Shadow Out of Time (E02)
MacGyver (TV seriál)
Bravo Lead + Loyalty + Friendship (S03E02)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Collapse (S01E05)
Superstore (TV seriál)
Part-Time Hires (S03E03)
Grand Re-Opening (S03E01)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
New Orleans - Přísně tajné (S03E20)
Upíří deníky (TV seriál)
It's Been a Hell of a Ride (S08E14)
The Lies Are Going to Catch Up with You (S08E13)
What Are You? (S08E12)
další epizody (5)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pomsta se odkládá (S07E17)
Upíří deníky (TV seriál)
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You (S08E07)
Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell (S08E06)
An Eternity of Misery (S08E04)
2015 Všemocný (TV seriál)
Mozek na drogách (E11)
Ray Donovan (TV seriál)
Čuryn (S03E02)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Hanging the Drapes (S01E10)
další epizody (9)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Najdi letadlo (S11E03)
2012 Next Caller (TV seriál)
2009 Super drbna (TV seriál)
Prokletí jménem Humphrey (S03E09)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Krize identity (S08E03)
1999 Undressed (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky