foto

Briana Venskus

  • nar. 19.8.1984 (34 let)
    Wilmington, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Then Came You
2015 It's Us
2014 Falešní poldové
2013 Reckless (TV film)
2008 Bad Mother's Handbook (TV film)
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Broken Arted (S01E12)
Less Than (S01E11)
Willful Blindness (S01E09)
další epizody (5)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Missing Pieces (S06E01)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
Option Two (S05E19)
The Honeymoon (S05E17)
další epizody (5)
Živí mrtví (TV seriál)
What Comes After (S09E05)
The Obliged (S09E04)
Warning Signs (S09E03)
další epizody (6)
2017 Outcast (TV seriál)
Mercy (S02E08)
Alone When It Comes (S02E07)
The One I'd Be Waiting For (S02E04)
další epizody (4)
Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
The Martian Chronicles (S02E11)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Return (S04E21)
Farewell, Cruel World! (S04E20)
Self Control (S04E15)
Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Co je třeba (S07E15)
2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Bender (S02E11)
The Chicken (S02E06)
Supergirl (TV seriál)
Better Angels (S01E20)
Myriad (S01E19)
Manhunter (S01E17)
další epizody (8)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Meet the New Boss (S04E02)
The Ghost (S04E01)
Failed Experiments (S03E19)
Živí mrtví (TV seriál)
Město žen (S07E06)
2015 Hindsight (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Red Faced (S01E06)
How Does She Do It? (S01E05)
Fight or Flight (S01E03)
další epizody (4)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Original Sin (S05E03)
2012 Newsroom (TV seriál)
2010 Pod dohledem (TV seriál)
2009 Dr. House (TV seriál)
Statečné srdce (S06E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace