foto

Briana Venskus

  • nar. 19.8.1984 (36 let)
    Wilmington, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Správný čas žít
2015 It's Us
2014 Falešní poldové
2013 Reckless (TV film)
2008 Bad Mother's Handbook (TV film)
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Broken Arted (S01E12)
Less Than (S01E11)
Willful Blindness (S01E09)
další epizody (5)
Sorry for Your Loss (TV seriál)
I'm Still Here (S02E10)
The Whale (S02E09)
Drumroll, Please (S02E08)
další epizody (4)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Sign (S06E12)
From the Ashes (S06E11)
Leap (S06E10)
další epizody (7)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
Option Two (S05E19)
The Honeymoon (S05E17)
další epizody (5)
Živí mrtví (TV seriál)
What Comes After (S09E05)
The Obliged (S09E04)
Warning Signs (S09E03)
další epizody (6)
2017 Outcast (TV seriál)
Mercy (S02E08)
Alone When It Comes (S02E07)
The One I'd Be Waiting For (S02E04)
další epizody (4)
Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
The Martian Chronicles (S02E11)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Return (S04E21)
Farewell, Cruel World! (S04E20)
Self Control (S04E15)
Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Co je třeba (S07E15)
2016 Grace a Frankie (TV seriál)
Flám (S02E11)
Kuře (S02E06)
Supergirl (TV seriál)
Better Angels (S01E20)
Myriad (S01E19)
Manhunter (S01E17)
další epizody (8)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Meet the New Boss (S04E02)
The Ghost (S04E01)
Nezdařené experimenty (S03E19)
Živí mrtví (TV seriál)
Město žen (S07E06)
2015 Hindsight (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Red Faced (S01E06)
How Does She Do It? (S01E05)
Fight or Flight (S01E03)
další epizody (4)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Original Sin (S05E03)
2012 Newsroom (TV seriál)
2010 Pod dohledem (TV seriál)
2009 Dr. House (TV seriál)
Statečné srdce (S06E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky