foto

Briana Venskus

  • nar. 19.8.1984 (32 let)
    Wilmington, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arrivals
2015 It's Us
2014 Falešní poldové
2013 Reckless (TV film)
2008 Bad Mother's Handbook (TV film)
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe

TV seriály

2017 Outcast (TV seriál)
Mercy (S02E08)
Alone When It Comes (S02E07)
The One I'd Be Waiting For (S02E04)
další epizody (4)
Supergirl (TV seriál)
The Martian Chronicles (S02E11)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Return (S04E21)
Farewell, Cruel World! (S04E20)
Self Control (S04E15)
Živí mrtví (TV seriál)
Co je třeba (S07E15)
2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Bender (S02E11)
The Chicken (S02E06)
Supergirl (TV seriál)
Better Angels (S01E20)
Myriad (S01E19)
Manhunter (S01E17)
další epizody (8)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Meet the New Boss (S04E02)
The Ghost (S04E01)
Failed Experiments (S03E19)
Živí mrtví (TV seriál)
Město žen (S07E06)
2015 Hindsight (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Red Faced (S01E06)
How Does She Do It? (S01E05)
Fight or Flight (S01E03)
další epizody (4)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Original Sin (S05E03)
2012 Newsroom (TV seriál)
2010 Pod dohledem (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace