foto

Callard Harris

  • nar. Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deadly Excursion
2016 USS Indianapolis: Boj o přežití
2015 Letter Never Sent (TV film)
2012 The Real St. Nick (TV film)
2011 Nevinný (TV film)
2010 Seamus and Magellan
2008 Smrt má svůj styl
2007 Them (TV film)
Vítej v džungli
2005 Duch podzemí

TV seriály

2018 Charmed (TV seriál)
Out of Scythe (S01E07)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Noční let (S13E20)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vlastizrada v době svátků (S11E08)
2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Pěsti, kopance a tak (S01E10)
Dokonale obyčejní lidé (S01E04)
The Originals (TV seriál)
The Big Uneasy (S01E18)
Moon Over Bourbon Street (S01E17)
Le Grand Guignol (S01E15)
další epizody (6)
Witches of East End (TV seriál)
The Brothers Grimoire (S02E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Gumová vražda (S15E08)
2013 The Originals (TV seriál)
Fruit of the Poisoned Tree (S01E06)
Tangled Up in Blue (S01E03)
House of the Rising Son (S01E02)
další epizody (4)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Chybný úsudek (S02E10)
Grimm (TV seriál)
Natural Born Wesen (S02E14)
Upíří deníky (TV seriál)
The Originals (S04E20)
2012 Dallas (TV seriál)
Revelations (S01E10)
Family Business (S01E09)
No Good Deed (S01E08)
další epizody (9)
2011 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Greene (E17)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2009 Roommates (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Cennější než rubíny (S02E09)
Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Munice (S02E10)
další epizody (8)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Naruby (S06E03)
2006 Windfall (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nezávazný sex (S05E11)
2004 Neslavná (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky