foto

Callard Harris

  • nar. Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 USS Indianapolis: Men of Courage
2015 Letter Never Sent (TV film)
2012 The Real St. Nick (TV film)
2011 Nevinný (TV film)
2010 Seamus and Magellan
2008 Smrt má svůj styl
2007 Them (TV film)
Vítej v džungli
2005 Duch podzemí

TV seriály

2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
The Big Uneasy (S01E18)
Moon Over Bourbon Street (S01E17)
Le Grand Guignol (S01E15)
další epizody (6)
2013 The Originals (TV seriál)
Fruit of the Poisoned Tree (S01E06)
Tangled Up in Blue (S01E03)
House of the Rising Son (S01E02)
další epizody (4)
Grimm (TV seriál)
Natural Born Wesen (S02E14)
Upíří deníky (TV seriál)
The Originals (S04E20)
2012 Dallas (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
2009 Roommates (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Munice (S02E10)
další epizody (8)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Naruby (S06E03)
2006 Windfall (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace