Reklama

Reklama

The Last Exorcism Part II

  • USA The Last Exorcism 2 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film je The Last Exorcism 2 je pokračovaním hrozivého príbehu mladého dievčaťa. Nell Sweetzerovú (Ashley Bell) našli samú a vydesenú v lese. Hoci sa po čase vracia späť do civilizácie, nemôže si spomenúť, čo sa s ňou vlastne stalo. Uvedomí si však, že je poslednou žijúcou členkou svojej rodiny. Začína nový život, avšak s jej návratom sa prebudí aj silné zlo, ktoré má s Nell nepredstaviteľne desivé plány. Tie ju môžu opäť doviesť až na pokraj pekla, kde jedinou šancou na záchranu môže byť už iba rituál vyháňania diabla. (DJ Rocco iNc)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (59)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

(Šmarjá já na začátku myslel, že je to nějaký vtip, že jim do postele vběhl třeba sousedovic čokl :) ) Hodně podařené pokračování podařeného předchozího dílu. Ovšem ve zcela jiné formě i duchu, jedná se o standardně vyprávěný filmový příběh o satanismu, vúdú, posedlosti a podobných legráckách, tentokrát se standardním scénářem a s výbornou nerozklepanou(!) kamerou. A dozvěděl jsem se konečně, v čem vlastně spočívá ona posedlost démony: Když vás posedne démon, znamená to, že vás miluje! Stejně jako třeba Džýzys. Takže se démonovi nebraňte a přijměte ho do svého srdce, protože Ďábel je láska! Ashley Bell dostala mnohem víc prostoru než minule a je to dobře, má nesporný horrorový i komediální talent a nejradši bych jí za její výkon věnoval Oscara (kdyby ovšem měl Oscar nějakou váhu a nebyl to jen komerční produkt hollywoodské mašinérie udělovaný senilními nebo zlobbovanými členy oscarové komise). A závěrečná ohnivá jízda městem je třešnička na dortu. Užil jsem si to a skvěle jsem se poklesle pobavil. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Bohužel nejhorší díly z Vymítačského subžánru co byly kdy natočeny. Už první díl mi přišel neskutečně stupidní a úplně katastrofálně provedený. Zde je to ještě o drobet horší a přemýšlel jsem nad odpadem. Nuda doplněná strašným zpracováním a úplně debilním scénářem. Když už tam něco bylo, tak to nebylo nic nového co by jsme už jinde neviděli. Zkrátka klišé na které je nastaveno další klišé. Jsem zase totálně znechucen. 15% ()

Reklama

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem byl v napětí a byl docela překvapen v zajímavý rozjezd, mé očekávání bylo zprvu silné, líbilo se mi prostředí a záhadné pronásledování hlavní hrdinky démonem. Po dvaceti minutách, jsem již věděl jakým směrem se bude děj ubírat. Bohužel to z průměru kleslo na silný podprůměr. Klasický motiv lekavých scén, no a celkově byl film jedna velká nuda. Konec byl jasný už od začátku, nicméně se mi líbila démonova poslední projížďka autem. A konec světa. bu bu bu ! 38% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Několikanásobně lepší než první díl, který mi na určitou dobu exorcistické téma úplně znechutil. Sice poslepováno vykradenými motivy z kdejakého vymítačského hororu, ale Ashley Bell je celkem solidní vazivo a drží celý film pohromadě. Pořád si sice myslím, že tahle holka tolik toho talentu nepobrala, ale má takový obličej, ze kterého je člověk nervózní, takže jí stačí minimální mimika. A to se v podobných béčkách vyplatí. 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $15,179,302Tržby Celosvetovo $24,475,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $498,127 //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $1,284,550 //počet predaných kusov ║ dokola to isté, fakt neviem čo na tomto američanov tak môže stále baviť, celá amerika neustále vyháňa diabla /40%/ ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama