foto

Alwyn Kumst

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Chladnokrevný
Elijah the Prophet
2010 Patricia Cornwell: Posedlost (TV film)
Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
2008 Obchod se smrtí (TV film)
Roxy Hunter a tajemství šamana (TV film)
Roxy Hunter and the Horrific Halloween (TV film)
Roxy Hunter and the Myth of the Mermaid (TV film)
2007 Moje bláznivá sestra (TV film)
Roxy Hunter a záhada mrzutého ducha (TV film)
Wide Awake (TV film)
2006 Cheaters' Club (TV film)
Mrtvá má ležet v hrobce (TV film)
Pavučina lží (TV film)
2005 Bláznivé Vánoce (TV film)
Falcon Beach (TV film)
2003 Perfect
1999 Divine Ryans, The
1995 Dostihy (TV film)
1992 Good Fascist, The
1987 Anděl temnoty

TV seriály

2019 The Flash (TV seriál)
Cause and XS (S05E14)
Memorabilia (S05E12)
The Flash & the Furious (S05E10)
2018 The Flash (TV seriál)
What's Past Is Prologue (S05E08)
The Icicle Cometh (S05E06)
Blocked (S05E02)
další epizody (7)
2017 The Flash (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
Uninvited Guests (S05E09)
Mea Culpa (S05E08)
další epizody (10)
Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
Zpřetrhané vazby (S06E10)
Vlna veder (S06E09)
další epizody (11)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (19)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Second City (E12)
Things That Go Bump (E11)
What About Bob? (E10)
další epizody (11)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
2002 Lovci pokladů (TV seriál)
Pramen mládí (S03E21)
Kříž krále Artuše (S03E17)
2001 Mutant X (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Polibek upíra (S03E07)
Lampa pravdy (S03E04)
Dračí vejce (S03E01)
2000 Královna meče (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
1995 Mysterious Island (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace