foto

Guy Doleman

  • nar. 22.11.1923
    Hamilton, Nový Zéland
  • zem. 30.1.1996 (72 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Tagget (TV film)
1988 Hell Raiders
1987 Břímě (TV film)
1983 Goodbye Paradise
1982 Early Frost
1981 A Dangerous Summer
1978 Poslední útok
1977 Enigma (TV film)
1968 Stužka písku
1967 Mozek za miliardu dolarů
1966 Idol, The
Pohřeb v Berlíně
The Deadly Bees
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
Mladý Cassidy
Thunderball
1964 The System
1963 Kapitán Sindibád
Partner, The
1960 Square Ring, The (TV film)
The Grey Nurse Said Nothing (TV film)
1959 Na břehu
Smiley Gets a Gun
1957 The Shiralee
1956 Smiley
1954 His Majesty O'Keefe
Vražda na objednávku
1953 Phantom Stockman, The
1952 Kangaroo
1950 Kangaroo Kid, The
1949 Strong Is the Seed
1948 Always Another Dawn

TV seriály

1985 Colbyové (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 The Prisoner (TV seriál)
Arrival (E01)
1965 The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Whiplash (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Long John Silver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky