foto

Gero Weinreuter

  • nar. 30.1.1971 (49 let)
    Tübingen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
2011 Tajemný dům (TV film)
2010 Léto v Marrakeši (TV film)

TV seriály

2020 Blutige Anfänger (TV seriál)
2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Sonne statt Reagan (S03E10)
Ostalgie (S03E09)
Born in the DDR (S03E08)
další epizody (4)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Sommermärchen (S02E11)
Heldenkinder (S02E10)
Große weite Welt (S02E09)
další epizody (4)
Dr. Klein (TV seriál)
Unter Druck (S04E08)
Karma (S04E07)
Antworten (S04E06)
další epizody (4)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Goldene Hände (S09E13)
Frühlingsgefühle (S09E12)
Beste Freunde (S09E11)
další epizody (8)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Der heilige Krieger (S01E03)
Party (S01E02)
Der verlorene Sohn (S01E01)
Dr. Klein (TV seriál)
Getrennte Wege (S03E04)
Herzschmerzen (S03E03)
Sehnsucht (S03E02)
další epizody (4)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Dirty Harry (S08E05)
Fluch des Geldes (S08E04)
Faustrecht (S08E03)
další epizody (4)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Fehler (S02E04)
Entscheidungen (S02E03)
Lichtblicke (S02E02)
další epizody (4)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Rückschläge (S01E08)
Sackgassen (S01E07)
Dicke Luft (S01E06)
další epizody (8)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kettenreaktion (S06E04)
Abschied (S06E03)
Mord unter Freunden (S06E02)
další epizody (6)
2013 Heldt (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Am seidenen Faden (S05E11)
Verschlusssache (S05E10)
Mann ohne Gesicht (S05E05)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Koi Ahoi (S03E25)
Papakind (S03E24)
Herbstzeitlose (S03E23)
další epizody (4)
2010 Lotta & … (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lösegeld (S02E13)
Der Prototyp (S02E12)
Fatale Begabung (S02E11)
další epizody (10)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Fankurve (S01E03)
Santa Maria (S01E01)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Vollrausch (S02E15)
Große Freiheit (S02E14)
Einmal gewinnen (S02E12)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Das schwarze Kleid (S01E03)
Spiel des Lebens (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky