foto

Zach Woods

  • nar. 25.9.1984 (32 let)
    Trenton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mládí strávil v Yardley ve státě Philadelphia v rodině klinického terapeuta a zdravotní sestry. Věnoval se jazzové hudbě a chtěl se stát profesionálním trumpetistou. Jeho kariéru však ukončila rovnátka, se kterými už nedokázal hrát.

Posměšky kvůli rovnátkům jej ale obrnily a daly mu základ pro improvizace, kde pracuje s diváky ve své roli věčného outsidera. Improvizované skeče začal předvádět už v šestnácti v Upright Citizens Brigade na Manhattanu. 

Sociální nešika a panic je jeho oblíbená herecká poloha, kterou předváděl v několika vedlejších rolích a skečích CollegeHumor a Bored to Death. Naplno prorazil až díky stálému angažmá v sitcomu The Office. V současnosti hraje Donalda/Jareda v seriálu Silicon Valley. Objevil se také ve filmu Spy.

Sebevědomý Zach Woods není vůbec podobný svým rolím a do budoucna by rád zkusil roli někoho sociálně schopnějšího. Přiznává ale, že role Jareda je pro něj největší legrace, jakou kdy zažil.

Jaroslav "victim42" Čáp

Herecká filmografie

Filmy

2017 LEGO® Ninjago® film
2016 Mascots
My ostatní
2015 Špión
2013 Drsňačky
2011 Andy and Zach
High Road
Slečny v nesnázích
2010 Benga v záloze
2009 Politické kruhy
Washingtonienne (TV film)
2004 Terrorists

TV seriály

2017 Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
The Keenan Vortex (S04E08)
další epizody (10)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
The Uptick (S03E10)
Daily Active Users (S03E09)
Bachman's Earning's Over-Ride (S03E08)
další epizody (10)
Zviřátka (TV seriál)
Pigeons (S01E02)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Změna strategie (S02E01)
2014 Playing House (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Test v praxi (S01E07)
Střet zájmů (S01E05)
Produkt pro širokou veřejnost (S01E01)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace