foto

Jytte-Merle Böhrnsen

  • nar. 5.1.1984 (36 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lotta & der Mittelpunkt der Welt (TV film)
2017 Einmal bitte alles
Sestřička z hor: Odvaha nade vše (TV film)
2016 Affenkönig
Das Mädchen aus dem Totenmoor (TV film)
O zpívajícím stromku (TV film)
2015 3 Türken & ein Baby
Vinnetouův syn
2014 Zeit der Zimmerbrände (TV film)
2013 Großstadtklein
Kohout na víně 2
Lost Place
Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2012 Ochránce
The Forbidden Girl
2011 Bild von ihr
Bittere Kirschen
Dating Lanzelot
Hra osudu (TV film)
2010 Luises Versprechen (TV film)
Raduhn (studentský film)
2009 Der Prinz
2008 Einmal Toskana und zurück (TV film)
Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Um Himmels Willen - Weihnachten in Kaltenthal (TV film)
Vier Tage Toskana (TV film)
2007 Léto u jezera Lilja (TV film)
2006 Konec zlatých časů (TV film)
2005 Knospen wollen explodieren (studentský film)
2004 En garde

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Wilsberg (TV seriál)
Straße der Tränen (E55)
Správná dvojka (TV seriál)
Vergiftet (E68)
2016 Wolfsland (TV seriál)
Tief im Wald (E02)
Vraždy na severu (TV seriál)
Ausgeblutet (S04E02)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Hätte, wäre, wenn … (S15E19)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Probezeit (S03E14)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Aufs Kreuz gelegt (E11)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
další epizody (8)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Umlčená (S01E06)
SOKO Wismar (TV seriál)
Stromschlag (S04E15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Preis der Wahrheit (S06E23)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky