foto

Jytte-Merle Böhrnsen

  • nar. 5.1.1984 (35 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lotta & der Mittelpunkt der Welt (TV film)
2017 Ein starkes Team - Vergiftet (TV film)
Einmal bitte alles
Sestřička z hor: Odvaha nade vše (TV film)
Wilsberg - Straße der Tränen
2016 Affenkönig
Das Mädchen aus dem Totenmoor (TV film)
O zpívajícím stromku (TV film)
Wolfsland – Tief im Wald (TV film)
2015 3 Türken & ein Baby
Vinnetouův syn
2014 Zeit der Zimmerbrände (TV film)
2013 Großstadtklein
Kohout na víně 2
Lost Place
Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2012 Ochránce
The Forbidden Girl
2011 Bild von ihr
Bittere Kirschen
Dating Lanzelot
Hra osudu (TV film)
2010 Luises Versprechen (TV film)
Raduhn (studentský film)
2009 Der Prinz
2008 Einmal Toskana und zurück (TV film)
Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Um Himmels Willen - Weihnachten in Kaltenthal (TV film)
Vier Tage Toskana (TV film)
2007 Léto u jezera Lilja (TV film)
2006 Konec zlatých časů (TV film)
2005 Knospen wollen explodieren (studentský film)
2004 En garde

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2016 Wolfsland (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Aufs Kreuz gelegt (E11)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
další epizody (8)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Umlčená (S01E06)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace