foto

Patrick Hume

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cockroaches
Diverted Eden
The Public
2017 Anonymous Killers
2016 Gunrunner Billy Kane, The
2014 Holt Kills Randy
Wheels
2011 Man Without a Head
2009 Nuclear
2007 Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
1997 Generation Why?
1990 Vesmírná štvanice

TV seriály

2020 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Watch over Me (S11E17)
2019 Zelenáč (TV seriál)
Fallout (S02E06)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Tělo (S01E01)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Mummies & Meltdowns (S02E11)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Contains Graphic Designer Violence (S02E09)
Křižovatka smrti (TV seriál)
Two Days or the Number of Hours Within That Timeframe (E02)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Liar (S02E03)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Jak to jenom dělá (S07E15)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Frank Falls Out the Window (S11E02)
2015 The Grinder (TV seriál)
Buckingham Malice (E07)
Změna hry (TV seriál)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Shot All to Hell (S05E05)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
Salvage (S06E06)
2012 Whitney (TV seriál)
Homeland Security (S01E18)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Láska bolí (S02E08)
2009 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Fight Knight (E14)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
5th Step (E05)
2006 Po právu (TV seriál)
The Ten Percenter (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky