foto

Terry Carter

  • nar. 16.12.1928 (90 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hamilton: V zájmu státu
2003 Galacticon
2001 Hamilton (TV film)
1999 Battlestar Galactica: The Second Coming
1998 Hamilton
1989 The Return of Sam McCloud (TV film)
1978 Hrdinové z galaxií (TV film)
1974 Abby
Benji
Foxy Brownová
1973 Six Million Dollar Man: Solid Gold Kidnapping, The (TV film)
1972 Brother on the Run
1971 Two on a Bench (TV film)
1970 Company of Killers (TV film)
1969 Nerosubianco
1961 Parrish

TV seriály

2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1988 The Highwayman (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1975 Cop and the Kid, The (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace