foto

Ken Kwapis

  • nar. 17.8.1957 (62 let)
    Belleville, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 A Walk in the Woods
2012 Friday Night Dinner (TV film)
Máme rádi velryby
2009 Až tak moc tě nežere
2007 Kněz je poděs
2005 Sesterstvo putovních kalhot
Sexuální život
2003 About a Boy (TV film)
2000 Rocky Times (TV film)
1999 Hraniční čára (TV film)
1998 Noah (TV film)
1997 Kosmetička a zvíře
1996 Dunston: Sám v hotelu
1991 Řekl, řekla...
1988 Vibrace
1985 Sesame Street Presents: Follow That Bird
The Beniker Gang
1983 Summer Switch (TV film)

TV seriály

2020 #blackAF (TV seriál)
jo, je to tak, i za tohle může otrokářství (E04)
za tohle taky může otrokářství (E02)
může za to otrokářství (E01)
2019 Santa Clarita Diet (TV seriál)
A Specific Form of Recklessness (S03E07)
Knighttime (S03E02)
2018 The Dangerous Book for Boys (TV seriál)
How to Build a Treehouse (E06)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Morální šedá zóna (S02E03)
Žádná rodina není dokonalá (S02E01)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Prdící sexturista (S01E04)
One Mississippi (TV seriál)
Kiss Me and Smile For Me (S02E03)
Into the Light (S02E02)
2016 One Mississippi (TV seriál)
How 'bout Now, How 'bout Right Now (S01E05)
Let the Good Times Roll (S01E04)
2015 Happyish (TV seriál)
Starring Christopher Hitchens, Philip Larkin and Josef Stalin (E10)
Starring Vladimir Nabokov, Hippocrates and God (E03)
Starring Marc Chagall, Abuela and Adolf Hitler (E02)
další epizody (4)
2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Pilot (E01)
Parks and Recreation (TV seriál)
Galentine's Day (S02E16)
2009 Kancl (TV seriál)
Company Picnic (S05E26)
Lecture Circuit: Part 2 (S05E15)
Lecture Circuit: Part 1 (S05E14)
2007 Kancl (TV seriál)
Nová práce (S03E23)
2006 Kancl (TV seriál)
Lovci gayů (S03E01)
Večer v kasinu (S02E22)
Michaelova lodní prezentace (S02E11)
2005 Kancl (TV seriál)
Souboj (S02E06)
Požár (S02E04)
Sexuální harašení (S02E02)
další epizody (5)
2004 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Softball (S05E12)
2003 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Future Malcolm (S04E19)
If Boys Were Girls (S04E10)
2002 Watching Ellie (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Family Reunion (S04E03)
Monkey (S03E22)
Jury Duty (S03E20)
další epizody (5)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Catch Us If You Can (S01E10)
You Can't Always Get What You Want (S01E06)
I Wanna Be Suspended (S01E03)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm's Girlfriend (S03E04)
Carnival (S02E23)
Mini-Bike (S02E22)
další epizody (6)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Therapy (S02E08)
Lois's Birthday (S02E03)
Water Park (S01E16)
další epizody (5)
Machři a šprti (TV seriál)
Paráda a olympiáda (E11)
Pohotovost (TV seriál)
Trpělivost, paciente (S06E15)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Matika a erotika (E05)
Pohotovost (TV seriál)
Hříchy otců (S06E04)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Stopařka (S02E13)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2009 Kancl (TV seriál)
Lecture Circuit: Part 2 (S05E15)
Lecture Circuit: Part 1 (S05E14)
2006 Kancl (TV seriál)
Vězeň (S03E09)
Lovci gayů (S03E01)
Večer v kasinu (S02E22)
další epizody (4)