foto

Thomas Yatsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 E.A. Poe: Podivný experiment
2013 Tísňová linka
2012 Midnight Sun (TV film)
2009 Do hlubiny 2
2008 Otis
2002 Roland

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
Pilot (E01)
Zatracení (TV seriál)
Dark Was The Night, Cold Was The Ground (E09)
2016 Roadies (TV seriál)
The Load Out (E10)
The Corporate Gig (E09)
The All Night Bus Ride (E08)
další epizody (9)
2015 Gotham (TV seriál)
Kovadlina či kladivo (S01E21)
Dravá zvěř (S01E19)
Rudá kápě (S01E17)
další epizody (6)
2014 Forever (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Harvey Dent (S01E09)
Tučnákův deštník (S01E07)
Zmije (S01E05)
další epizody (5)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Výhled na oceán (S01E05)
Věř mi... (S01E04)
Co je to s Normanem (S01E03)
další epizody (5)
Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Černý pasažér (S03E17)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Stabilizace (S03E03)
Olívie (S03E01)
Na druhé straně 2 (S02E23)
další epizody (8)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Červ (S02E09)
Svobodná vůle (S02E07)
Logika snů (S02E05)
další epizody (8)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
Krajina vzpomínek (S01E09)
Rovnice (S01E08)
další epizody (9)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Matriarchát (S01E23)
Oblíbený syn (S01E22)
Hrozny hněvu (S01E21)
další epizody (9)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 2. (S01E09)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
Chladné přijetí (S01E07)
další epizody (9)
2005 E-Ring (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Není co ztratit (S03E16)
Bonnie a Clyde (S03E13)
Válka gangů (S03E12)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Po pádu (S03E10)
Piráti (S03E09)
Rychlost zabíjí (S03E08)
další epizody (13)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Velký bratr (S02E08)
Hurikán Anthony (S02E06)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Search and Destroy

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Poslední Sam Weiss (S03E21)
Byt 6B (S03E14)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Bílý tulipán (S02E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky