Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Greg na počítači objevil program, který se jmenuje „What´s that noise?“ („Co je to za zvuk?“). Po přehrání se Greg dostal do tranzu. Po chvíli na něj z počítače sáhlo něco, co se vytvarovalo do tvaru ruky a zabilo ho to. Při bližším prozkoumání těla Walter zjistil, že jeho mozek zkapalněl. To samé se stalo dalším dvěma obětem. Také se u všech obětí zjistilo, že se jim spálil pevný disk u počítače. Peter přes svého starého známého zjistí, kde virus zaútočí znova a nestačí se divit, když zjistí, že to bude v domě Olivie. Peter a Olivia se vydají do domu. Hrají o čas, protože malá Ella se na video už dívá. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprieč cybernetickým priestorom sa šíri smrteľne nebezpečný počítačový program, ktorý je schopný kompletne skvapalniť mozog. Celá táto smršť obrazov funguje na báze hypnotizujúcich zábleskov. Musím priznať, že mi táto zápletka v niektorých ohľadoch pripomínala legendárny horror The Ring, kde takisto niečo veľmi nepríjemné vyliezalo z obrazovky. Tomuto bezprostrednému nebezpečenstvu čelila i Olivina neter, čo normálne zdvíhalo krvný tlak, ale následne po odznení hrozby sa ukázalo, že Peter to vie celkom slušne s deťmi. Okrem toho, Peter napokon doprial Walterovi rozuzlenie, čomu však predchádzalo niekoľko nepekných hádok a nezhôd s Olliviou. V každom prípade, od Petra bolo naozaj pekné, že sa nakoniec prišiel ospravedlniť Livvy. A od Broylesa bolo čestné, ako sa zastal Olivie. ()

Milsa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento jeden diel z Fringe nestál za veľa, lebo scenár bol vykradnutý z jedného hororu, ktorého názov hľadám. Viac v diskusii k tomuto dielu. Pomôžte mi nájsť názov toho hororu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predstaviteľa hlavného antagonistu som si obľúbil v druhej sérii The Wire, takže asi aj preto pridávam jednu hviezdu navyše. Vraždiaci počítač s trochu zastaralými trikmi príliš neohúri, ale celé to slušne graduje. Je to na Fringe možno až príliš uzavreté, neriešime žiaden všeobjímajúci vzorec, proste iba jednému chlapíkovi v strednom veku praskli nervy ako Douglasovi vo Voľnom páde, len tento mal väčšie IT znalosti a mohol dlhšie zostať v anonymite. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama