foto

Miloslav Čížek

  • nar. 1945
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mrtvé duše (divadelní záznam)
Na hraně
2014 Divá Bára (divadelní záznam)
1990 Zápas o člověka Nelibu (TV film)
1988 Tomáš a Markéta (TV film)
Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1984 Kufr (TV film)
1981 3x denně kapku rosy (TV film)
1979 Inzerát (TV film)
Ženich mezi dveřmi (TV film)

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Stopa (S01E01)
U nás doma (TV seriál)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
1972 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a trumpeta (E08)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Dar (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace