foto

Josef Trojan

  • nar. 8.1.2001 (16 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Děti samotářů
2016 Domov (studentský film)
Ráchel (studentský film)
2013 Revival
2011 Smíchov pláče, Brooklyn spí
2005 Anděl Páně

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace