foto

Elizabeth Blackmore

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lily & Kat
2014 Skin Deep
2013 Lesní duch
2011 Hořící muž

TV seriály

2017 Lovci duchů (TV seriál)
Who We Are (S12E22)
There's Something About Mary (S12E21)
2016 TURN (TV seriál)
Judgment (S03E07)
Hearts and Minds (S03E04)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Strange Case (S06E04)
Upíří deníky (TV seriál)
One Way or Another (S07E18)
I Went to the Woods (S07E17)
Days of Future Past (S07E16)
další epizody (7)
Lovci duchů (TV seriál)
Mamma Mia (S12E02)
Keep Calm and Carry On (S12E01)
Alpha and Omega (S11E23)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Cold as Ice (S07E09)
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me (S07E08)
Mommie Dearest (S07E07)
další epizody (9)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace