Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že takýto štýl filmov mi celkom sedí pokračovanie The Babysitter zaostalo za mojim očakávaním. Je pravdou že sa vo filme našlo dosť dobrých momentov, ale minimálne 15 minút by bolo možné vystrihnúť bez toho aby sme o niečo prišli. Aj vďaka dobrej hudbe to malo nábeh aspoň na 3*, ale rozhodujúci moment prišiel 14 minút pred koncom - Black power bitch. Ako inak, Netflix. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Jednička je jednou z mých TOP guilty-pleasures, ale dvojka je bohužel ze slabšího soudku. Sem tam se objeví geniální hláška (dálkáče) nebo scéna, ale jinak je to zbytečně rozbředlé a možná i dlouhé. Jednička byla dokonalá svou bizarností a zpracováním jednotlivých "killů", které dostaly svůj adekvátní prostor, a prostě bavily od začátku až do konce. A i tady je vidět, že když se tvůrci snaží, právě tohle je jednou z nejsilnějších stránek filmu. Ale žel bohu, tady je toho opravdu pomálu. Většinu dvojky totiž strávíte hlavně zíráním do výstřihu Emily Alyn Lind, který prostě a jednoduše nejde přehlédnout. Kdyby se navíc méně planě kecalo (hlavně mezi rodiči), určitě by se z toho dalo mnohem vytěžit více. Navíc je tam několik plot-twistů, které jsou vám jasné už od samého začátku, ale aspoň dva "zvraty" vás dokážou mile překvapit. Pokud bych to měl nějak shrnout, tak řeknu asi tolik... Jestli jedničku milujete, asi vás bude bavit i dvojka. Celkově však čekejte minimálně o třídu horší zábavu. A pokud se plánuje nějak završit trilogii, poprosil bych určitě více Samary Weaving! Celkem výstižně - za 3. ()

Reklama

okkac 

všechny recenze uživatele

Stejná chujovina jako první díl a pořád stejně zábavná. Ano, je to blbost, ale dokáže si to ze sebe dělat srandu, referencovat Terminátora a i jemné narážky, jako melodie na banjo z Deliverance nebo hláška z The Warriors. Judah Lewis za ty 3 roky dost povyrostl, stejně jako Emily Alyn Lind, která z dětské hvezdičky se taky dost pěkně vyvinula na správných místech a plní roli místo Samary. Gore je tu zas over the top a písničkový soundtrack taky udělal radost. Na výplachový večer není co vytknout. Samozřejmě nízké hodnocení taky chápu. SPOILER: Samara tu nakonec je taky! Byť až na konci. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Do jedničky jsem šel prakticky naslepo aniž bych tušil o co půjde a tak mě celkem mile překvapila. Ve dvojce je kouzlo jedničky nenávratně pryč. I tak ale druhej díl považuju za celkem ucházející zábavu, která se sem tam vytasí s povedeným forém, scénou či narážkou. Občas přijde i nějaká ta krvavější scéna. Jednoduše řečeno - průměr kterej nejspíš neurazí ale ani nenadchne. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dva roky po osudových udalostiach, kedy bol Cole (Judah Lewis) obeťou nevydareného krvavého rituálu, sa jeho psychický stav stále nezlepšil. Jeho rodičia ho plánujú poslať do psychiatrickej liečebne, čomu sa snaží zabrániť jeho najlepšia kamarátka Melanie (Emily Alyn Lind), ktorá ho pozve na zábavu s kamarátmi. Cole pozvanie prijme, ale ešte netuší, že sa párty zmení na krvavú jazdu. - Opäť skvelá jazda. Scenár je znova nápaditý, aj keď už velmi neprekvapí, keďže tvorcovia nechávajú postavy zomierať spôsobmi, ktoré majú pripomínať ich úmrtia z prvého filmu. Rovnako ako v prvom filme je tu kopa fajnových gore scén, akurát ma mrzí, že tvorcovia pridali viacero úplne zbytočných digitálnych efektov, bez ktorých by sa to celé zaobišlo. Musím podobne ako minule vyzdvihnúť vydarený casting, aj čo sa týka nových postáv. Po dlhej dobe konečne slušný horor na môj štýl, ktorý mieša horor a zábavu presne v takej forme, v akej to mám najradšej. + Bella Thorne + herečka z Mockingbird, Lights Out a Hidden + herečka z The Midnight Meat Train, Trick 'r Treat a 7500 + herec z Summer of 84 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama