foto

Todd Williams

  • nar. Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Todd Williams III. se narodil v Queens, NY, 11. září 1977. O hereckou kariéru začal usilovat, ještě když studoval na manhattanské střední škole Talent Unlimited High School. Jelikož ale chtěl mít nějaký záložní plán, rozhodl se prozkoumat svá další umělecká nadšení, takže jakmile odmaturoval, přihlásil se na obor ‚hudební průmysl' na newyorkské NYU (New York University). Nebyl však spokojen, proto NYU opustil a zaměřil se na svou hereckou kariéru naplno.

Poté co si prošel několika reklamami, ať už hranými nebo komentovanými, uskutečnil si svůj debut - ve filmu  s Kerry Washingtonovou si zahrál v kritiky uznávaném snímku LIFT. Několikrát se objevil v televizi v seriálech jako například ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI nebo PÁSMO SOUMRAKU (původní THE TWILIGHT ZONE). Zatímco se tu a tam objevoval ve TŘETÍ HLÍDCE, začal společně s Michaelem Madsenem hrát  v seriálu TILT.

V roce 2005 se přestěhoval do Los Angeles, a zajistil si spoustu rolí v seriálech, v nichž hostoval - KRIMINÁLKA LAS VEGAS, KRIMINÁLKA MIAMI, THE GAME. K tomu navíc získal další hlavní roli v nezávislém snímku THE LAST STAND. Také ztvárnil Connora Jordana ve čtvrté řadě UPÍŘÍCH DENÍKŮ a po dvou sezónách v OCHRANĚ SVĚDKŮ začal pravidelně vystupovat v seriálu CHICAGO: ZÁKON ULICE, který měl premiéru 7. února 2011.

Irena "AIMÉE" Krejčová

Herecká filmografie

Filmy

2019 If Not Now, When?
2016 Silver Skies
2015 San Andreas
2006 Superman se vrací
The Last Stand
2001 Lift

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
V pasti (S01E09)
Karma je mrcha (S01E08)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
It’s No Fun If It’s Easy (S02E06)
Because I'm Mrs. Claus (S02E03)
Úplně všechno (S01E10)
další epizody (4)
Vlčí mládě (TV seriál)
Werewolves of London (S06E17)
2016 Dobré mravy (TV seriál)
Pořád mi sednou (S01E08)
Od mého strašného já (S01E03)
Tým Škorpion (TV seriál)
We're Gonna Need a Bigger Vote (S03E07)
Vlčí mládě (TV seriál)
The Last Chimera (S05E11)
2015 Devious Maids (TV seriál)
Suspicion (S03E12)
Vlčí mládě (TV seriál)
Condition Terminal (S05E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Protection (S10E22)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečná hra (S10E15)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Doba smrti (S04E08)
Němý (S04E03)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Graduation (S04E23)
The Walking Dead (S04E22)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
We All Go a Little Mad Sometimes (S04E06)
The Killer (S04E05)
The Five (S04E04)
další epizody (5)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Konečné zúčtování (E13)
Smyčka se utahuje (E12)
Vražda v Boystownu (E11)
další epizody (13)
Záměna (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hodný, zlý a domina (S07E23)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Sázka na smrt (S05E03)
2005 Head Cases (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Leap of Faith (S06E07)
Greatest Detectives in the World (S06E06)
Alone Again, Naturally (S06E02)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Střecha (S03E04)
Folly (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky