foto

Danny Sapani

  • nar. 15.11.1970 (49 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bail
2018 Black Panther
2016 The Siege of Jadotville
2015 Danny and the Human Zoo (TV film)
2013 Singam 2
Trans
2012 Hard Boiled Sweets
2011 Mercenaries
Shirley (TV film)
2009 Perfect
2008 The Oxford Murders
2003 Píseň za chudého chlapce
2002 Anansi
2001 Hotel
Tip of My Tongue
1997 Richard II (TV film)

TV seriály

2020 Na mušce (TV seriál)
Still Got It (S03E04)
Meetings Have Biscuits (S03E03)
Management Sucks (S03E02)
další epizody (4)
2019 MatkaOtecSyn (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2018 Vzestup černé země (TV seriál)
Návrat do historie (E02)
Trochu jiné zprávy (E01)
Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Broken (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Koruna (TV seriál)
Drahá Jacqueline (S02E08)
Chewing Gum (TV seriál)
Road Trip (S02E05)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Krev a smír (E10)
Vyjednávání (E08)
Obětní beránek (E07)
další epizody (9)
Penny Dreadful (TV seriál)
A byli nepřáteli (S02E10)
A samo peklo mým jediným soupeřem (S02E09)
Memento Mori (S02E08)
další epizody (9)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Grand Guignol (S01E08)
Na prahu pekla (S01E07)
Co smrt spojí (S01E06)
další epizody (8)
2012 Blackout (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Strach (TV seriál)
Town, The (TV seriál)
2011 Jury II, The (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Pán času (TV seriál)
Dobrý muž jde do války (S06E07)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Pohřbený zločin (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2005 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Serious and Organised (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Fish (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Medea (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky