foto

Danny Sapani

  • nar. 15.11.1970 (46 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Danny and the Human Zoo (TV film)
2014 Medea (divadelní záznam)
2013 Singam 2
Trans
2012 Hard Boiled Sweets
2011 Mercenaries
Shirley (TV film)
2009 Perfect
2008 Oxford Murders, The
2003 Píseň za chudého chlapce
2002 Anansi
2001 Hotel
Tip of My Tongue
1997 Richard II (TV film)

TV seriály

2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Hlad (E04)
Modla (E03)
Proti všem (E02)
další epizody (4)
Penny Dreadful (TV seriál)
And They Were Enemies (S02E10)
And Hell Itself My Only Foe (S02E09)
Memento Mori (S02E08)
další epizody (9)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Grand Guignol (S01E08)
Possession (S01E07)
What Death Can Join Together (S01E06)
další epizody (8)
2012 Blackout (TV seriál)
Strach (TV seriál)
Town, The (TV seriál)
2011 Jury II, The (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Pán času (TV seriál)
Dobrý muž jde do války (S06E07)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Place of Execution (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Serious and Organised (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Fish (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace