foto

Anthony Lemke

  • nar. Ottawa, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • - Umí obstojně česky, jelikož v České republice strávil rok výukou angličtiny jako rodilý mluvčí. (Tessy98)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stickman (TV film)
2016 The Night Before Halloween (TV film)
2015 A Wish Come True (TV film)
Sleepless
Zakázaná komnata
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2013 Smrtící Slunce (TV film)
Still Life: A Three Pines Mystery (TV film)
The Storm Within
Útok na Bílý dům
2011 Coteau Rouge
Down the Road Again
Tváře v davu
Who Is Simon Miller? (TV film)
2010 Ledové ostří 4: Oheň a led (TV film)
Štěstí jménem Lucky (TV film)
Vražedný termín (TV film)
2009 Poslední templář (TV film)
The Phantom (TV film)
Z jiného úhlu (TV film)
2007 Narušený život (TV film)
Wide Awake (TV film)
2006 Dědictví strachu (TV film)
Pavučina lží (TV film)
2004 Falešné sliby (TV film)
Smrtelné setkání (TV film)
2003 Pedestrian, The
Syndrom (TV film)
TrueSexLies
2002 Čas vlka
Rub & Tug
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Neznáme se odněkud? (TV film)
2001 Earth Angels (TV film)
2000 Americké psycho
1999 Prokleté dědictví (TV film)
Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
1997 Shake, Rattle and Roll

TV seriály

2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Dark Matter (TV seriál)
Nowhere to Go (S03E13)
My Final Gift to You (S03E12)
The Dwarf Star Conspiracy (S03E11)
další epizody (13)
2016 Dark Matter (TV seriál)
But First, We Save the Galaxy (S02E13)
Sometimes in Life You Don't Get to Choose (S02E12)
Wish I'd Spaced You When I Had the Chance (S02E11)
další epizody (13)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Thirteen (S01E13)
Episode Twelve (S01E12)
Episode Eleven (S01E11)
další epizody (13)
Good Witch (TV seriál)
2014 Nouvelle Adresse (TV seriál)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Posvátné manželství (S08E04)
Staré dobré časy (S08E03)
2013 Mémoires vives (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
2011 30 Vies (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Stíny šedi (S02E06)
2006 Les hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
Rumours (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace