foto

Robert Walker Jr.

  • nar. 15.4.1940
    New York City, New York, USA
  • zem. 5.12.2019 (79 let)
    Malibu, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Heaven's War
1990 Osudový půvab
1984 Hambone and Hillie
1983 Devonsville Terror, The
Dvojnásobné nebezpečí
Making of a Male Model (TV film)
1982 Angkor: Cambodia Express
1977 Evil Town
1976 Passover Plot, The
1975 Gone with the West
1974 Death in Space (TV film)
The Spectre of Edgar Allan Poe
1973 Don Juan 73
Hex
1972 Beware! The Blob
1970 Road to Salina
The Man from O.R.G.Y.
1969 Agilok & Blubbo
Bezstarostná jízda
Mladý Billy Young
1968 Killers Three
Sedm divokých
The Face of Eve
1967 The Happening
Válečný vůz
1964 Ensign Pulver
1963 Encrucijada mortal
Hook, The

TV seriály

1991 FBI: Neznámé případy (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Asylum (S03E21)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)
1971 Cannon (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Tajemný Charlie (S01E07)
The Road West (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)