foto

Rob Lane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2012 Bert & Dickie
Best Laid Plans
The Making of a Lady (TV film)
2011 Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (TV film)
2010 Ben Hur (TV film)
West Is West
2009 Gracie (TV film)
Gunrush (TV film)
Prokletý klub
2008 39 stupňů (TV film)
2007 Coming Down the Mountain (TV film)
Fanny Hillová (TV film)
Miss Marie Lloyd (TV film)
Revoluce paní Ratcliffové
Stuart: Život pozpátku (TV film)
2006 Lord Longford (TV film)
Nostradamus (TV film)
The Lives of the Saints
Viva Blackpool (TV film)
2005 Archangel (TV film)
Pochod (TV film)
2004 Long Firm, The (TV film)
May 33rd (TV film)
Rudý prach
2003 Hearts of Gold (TV film)
Hlavní podezřelý: Poslední svědek (TV film)
Jindřich VIII. (TV film)
Watermelon (TV film)
2002 Daniel Deronda (TV film)
Muž a chlapec (TV film)
Muž ze stínu
Pes baskervillský (TV film)
Uprchlíci
2001 Goodbye, Mr Steadman (TV film)
One Eyed Jacques
Sladká pomsta (TV film)
Ztracený svět (TV film)
2000 Bez dechu
Command Approved
1999 David Copperfield (TV film)
Forgotten (TV film)
1998 Bill's New Frock
Yellow
1997 Daphne & Apollo
Girl with Brains in Her Feet, The
1996 Dead London
Hillsborough (TV film)
1995 The Young Poisoner's Handbook

TV seriály

2020 Cobra (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Delicious (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
2017 Delicious (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
The A Word (TV seriál)
Same Deep Water (S02E06)
Family Album (S02E05)
Falling (S02E04)
další epizody (6)
2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
Delicious (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
The A Word (TV seriál)
Lost (S01E06)
Goodbye (S01E05)
Sleepover (S01E04)
další epizody (6)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Quirke (TV seriál)
Elegy for April (E03)
The Silver Swan (E02)
Christine Falls (E01)
The Crimson Field (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Atlantis (TV seriál)
Spies of Warsaw (TV seriál)
2012 The Last Weekend (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Diamantový den (2. část) (S05E13)
Diamantový den (1. část) (S05E12)
Kresba z temnoty (S05E11)
další epizody (13)
2011 South Riding (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Meč v kameni: část 2. (S04E13)
Meč v kameni: část 1. (S04E12)
Srdce lovce (S04E11)
další epizody (13)
2010 Merlin (TV seriál)
Artušův nástup: část 2. (S03E13)
Artušův nástup: část 1. (S03E12)
Čarodějův stín (S03E11)
další epizody (7)
2009 Merlin (TV seriál)
Poslední pán draků (S02E13)
Probuzení čarodějnice (S02E11)
Sladké sny (S02E10)
další epizody (12)
2008 John Adams (TV seriál)
Peacefield (E07)
Jednota nebo smrt (E05)
Nezávislost (E02)
další epizody (4)
Merlin (TV seriál)
Merlin a staré síly (S01E13)
Smrt krále (S01E12)
Legenda jednorožců (S01E11)
další epizody (13)
Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
The Street (TV seriál)
2005 Až na konec světa (TV seriál)
Královna Alžběta (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2004 Blackpool (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
Příběhy starých Egypťanů (TV seriál)
Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2001 Babyfather (TV seriál)
Daylight Robbery 2 (TV seriál)
Love in a Cold Climate (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
Other People's Children (TV seriál)
1999 Loupež za bílého dne (TV seriál)
1998 Close Relations (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)

Dokumentární

2009 Slepá žena v závodu psích spřežení (TV film)
2003 Aileen: Life and Death of a Serial Killer
Game Over: Kasparov and the Machine
Making of 'Charles II', The (TV film)
2001 Feast of Death
Železné zásoby - Nová jaderná hrozba
1999 Slaves in Paradise