foto

Ray Stricklyn

  • nar. 8.10.1928
    Houston, Texas, USA
  • zem. 14.5.2002 (73 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Hart a Hartová: Návraty (TV film)
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
1991 Návod na vraždu
1984 Jealousy (TV film)
1979 Nežádoucí
1975 Dogpound Shuffle
1970 The Andersonville Trial (TV film)
1967 Stopa blesku
1965 Arizona Raiders
1960 The Plunderers
Young Jesse James
Ztracený svět
1959 The Big Fisherman
The Remarkable Mr. Pennypacker
1958 Ten North Frederick
The return of Dracula
1956 Crime in the Streets
Někdo tam nahoře mě má rád
Poslední vůz
Svatební snídaně
The Proud and Profane
The Rack
1952 Manželský život
The Thief

TV seriály

1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
Fran Gets Shushed (S06E02)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Veronica Clare (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1960 The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Dr. Christian (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace