foto

Christopher Ross

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Oasis (TV film)
Terminal
The Sense of an Ending
2016 Dad's Army
Detour
2014 Černé moře
Get Santa
Monsters - Temný kontinent
2012 Spike Island
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll
2008 Jezero smrti
The Cottage
2006 Z Londýna do Brightonu

TV seriály

2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace