foto

Jurij Alexejevič Gagarin

  • nar. 9.3.1934
    Klušino, Sovětský svaz
  • zem. 27.3.1968 (34 let)
    Novosjolovo, Rusko, Sovětský svaz

Zajímavosti o tvůrci (6)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Cosmonauta
1983 Správná posádka
1977 Alternative 3 (TV film) - a.z.

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Od začátku (S01E01) - a.z.
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)

Dokumentární

2019 Laika, Lada, Marx ja mä (TV seriál) - a.z.
Suomalainen kosmonautti (E02) - a.z.
2014 Jurij Gagarin - sedm let samoty (TV film) - a.z.
Zlatý hřeb misí Apollo, raketa Saturn 5 - a.z.
2012 1961: Jurij Gagarin, první člověk ve vesmíru (TV film) - a.z.
2011 Destination Titan (TV film) - a.z.
First Orbit
Propaganda ve službách studené války (TV seriál) - a.z.
Smrt Gagarina: Odtajněno
2010 Hvězdný muž: Pravda o Juriji Gagarinovi (TV film)
2009 Zdvojení
2008 La rabbia di Pasolini
NASA: Nejvýznamnější mise (TV seriál)
2007 Lunochod (TV film)
Mars na obzoru (TV seriál)
Secrets of the Moon Landings (TV film)
2005 Die Gagarin-Story (TV film) - a.z.
Jak sci-fi seriály změnily svět... (TV film)
2004 Truth About 60s TV, The (TV film)
2002 The Star Dreamer
2000 Konspirace Soyuz - a.z.
Příběhy slavných (TV seriál)
1999 Planety (TV seriál)
1998 Studená válka (TV seriál)
1963 Zuřivost
1962 Festivaalit -62 - a.z.
1961 Vítali jsme Gagarina