foto

Hrach Titizian

  • nar. 26.5.1979 (40 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Night of the Templar
2011 Nenávidím L.A
2009 Alpha Geek, The
Muži, co zírají na kozy
2008 Corpse Run
Float
2007 Království
2005 The Life Coach
2001 Po čem touží kluci

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Taken (E03)
2016 Pure Genius (TV seriál)
Fire and Ice (E05)
Bosch (TV seriál)
Infarkt (S02E06)
V údolí je klid (S02E04)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda na Středním východě (S10E19)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Fire and Ice (S03E10)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Lidský faktor (S05E23)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
In memoriam (S02E11)
Zlomená srdce (S02E10)
Dům v Gettysburgu (S02E06)
další epizody (7)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Vesta (S01E11)
Křížová palba (S01E09)
další epizody (8)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Černá vdova (S02E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
Day 8: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S08E12)
Day 8: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S08E11)
další epizody (6)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Babylon (S01E06)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S06E03)
Day 6: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S06E02)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Menciův svět (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Bouda (S05E03)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
All In (S03E14)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Navždy špion (S01E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Minimální ostraha (S01E08)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Everybody Has an Andy Dick Story (TV film)
2013 America on Stage

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky