foto

Pamela Roylance

  • nar. 27.3.1952 (68 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 DNA Killer (TV film)
2019 My Daughter's Ransom (TV film)
The Creatress
2018 Friend Zone (TV film)
2017 Sharing Christmas (TV film)
Ukradená z kolébky (TV film)
2016 Nitky moci (TV film)
2015 Criminal Criminals
2013 Ona
The East
2010 Sociální síť
2009 HBO Imagine (TV film)
1993 Hexina
1990 Dark Avenger (TV film)
1988 Addicted to His Love (TV film)
Smrtící diamant
1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
Little House: The Last Farewell (TV film)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
1982 The Slumber Party Massacre

TV seriály

2020 Nancy Drew (TV seriál)
The Clue in the Captain’s Painting (S01E18)
The Sign of the Uninvited Guest (S01E14)
The Lady of Larkspur Lane (S01E12)
2017 Brooke (TV seriál)
StartUp (TV seriál)
Liabilities (S02E06)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a svatební koordinátorka (S04E21)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Můj domov v Kentucky (S03E03)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Cesta tam a zase zpátky (S02E15)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Mended Hearts (S01E04)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Starman (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pomalá smrt (S01E19)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
May I Have This Dance (S09E20)
The Last Summer (S09E18)
A Child with No Name (S09E17)
další epizody (4)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Alden's Dilemma (S09E11)
Love (S09E10)
The Empire Builders (S09E09)
další epizody (11)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky