foto

Pamela Roylance

  • nar. 27.3.1952 (67 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Daughter's Ransom (TV film)
2018 Friend Zone (TV film)
2017 Cradle Swapping (TV film)
Sharing Christmas (TV film)
2016 Nitky moci (TV film)
2015 Criminal Criminals
2013 Ona
The East
2010 The Social Network
2009 HBO Imagine (TV film)
1993 Hexina
1990 Dark Avenger (TV film)
1988 Addicted to His Love (TV film)
Smrtící diamant
1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
Little House: The Last Farewell (TV film)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
1982 The Slumber Party Massacre

TV seriály

2017 Brooke (TV seriál)
StartUp (TV seriál)
Liabilities (S02E06)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a svatební koordinátorka (S04E21)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Můj domov v Kentucky (S03E03)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Cesta tam a zase zpátky (S02E15)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Mended Hearts (S01E04)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Starman (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pomalá smrt (S01E19)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace