foto

Diora Baird

  • nar. 6.4.1983 (35 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jednou z výhod hollywoodských levných hororů, kterým se v posledních letech tak daří, je skutečnost, že na plátna kin uvrhne řadu mladých, atraktivních a přiměřeně talentovaných hereček. Některým z nich se pak podaří prorazit (např. Jessica Biel), jiné se nechají rozsekat ještě v několika dalších horůrcích a pak se po nich slehne filmová zem. Jaký bude osud miamské krásky Diory Baird ukáže teprve čas.

Diora se narodila 6. dubna 1983 na slunné Floridě a od desíti let navštěvovala kurzy herectví a účinkovala v nejrůznějších reklamách. V sedmnácti letech, po absolvování střední školy, opustila rodnou hroudu a vydala se hledat štěstí, kam jinam než do Los Angeles. Zde se, stejně jako většina začínajících herců, krom obcházení konkurzů, protloukala jak se dá. Uklízela v pokojích, umývala nádobí v restauracích, hlídala děti, dělala klauna na narozeninových oslavách, samozřejmě na těch pro děti pánové! I když kdo ví? V dostupných análech se praví, že při jedné takové práci ji objevil její současný agent a získal pro ni kontrakt na reklamu módních doplňků firmy Guess (boty, kabelky, parfémy, hodinky a jiné cetky). Její tvář tak postupně zaplavila celé Spojené státy, navíc se patřičně oblečená-neoblečená objevila v pánských časopisech Playboy či Maxim, takže pozvánka do Hollywoodu na sebe nenechala dlouho čekat.

Snímkem, kterým vstoupila do světa filmu byla komedie NESVATBOVI (2005), o rok později se objevila v komedii BEZVA VEJŠKA a v očekávaném prequelu Texaského masakru, TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU: POČÁTEK. Ani tam sice svůj herecký talent příliš nerozvinula (ehm, vlastně si ji pamatuji jen ze čtyř scén: 1) kde se svlékne v motelu, 2) kde ji rodina Hewittových přiváže ke stolu, 3) kde ji rodina Hewittových přiváže k posteli a konečně 4) kde jí rodina Hewittových podřízne jak ovci), nicméně zvětšující se doba, kterou postupně tráví na plátně a i zvětšující se počet fanouškovské obce na internetu, dávají tušit, že ji v budoucnu ještě uvidíme. Nezbývá než popřát: hodně zdaru!

Z "PetrPan2" L

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cocked (TV film)
2014 Beautiful Girl
2013 Concrete Blondes
Riddle
2012 Poslední záchrana
Tranzit
2011 Thunderballs (TV film)
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
Dry Run
Love Shack
Quit
Svůdníci žen
2009 Night of the Demons
Stan Helsing
2008 Kamarádova holka
South of Heaven
2007 Bezstarostný sex
Brain Blockers
Day 73 with Sarah
2006 50 tablet
Bezva vejška
Pikantní salsa
Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
Vegas Baby
2005 Nesvatbovi
2004 Deep Down in Florida

TV seriály

2018 Cobra Kai (TV seriál)
2015 Telenovela (TV seriál)
2014 Franklin a Bash (TV seriál)
Dance the Night Away (S04E06)
2013 Newsreaders (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
The American Dream (S03E02)
El Gran Cañon (S03E01)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
A Great Cause (S02E10)
Parenthood (S02E08)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Witness (S11E16)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Big Day (TV seriál)
South Beach (TV seriál)
The Loop (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Dokumentární

2010 Gritty Realism of Dark Days, The

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Black Keys: Howlin' for You, The (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace