foto

Ken Seng

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Killerman
Terminátor: Temný osud
2016 Deadpool
2015 Zvláštní příběh rodiny F
2013 Sprosťárny
2012 Glamouriety
Odpojit
Projekt X
2010 Let's Dance 3D
2009 Posedlá
Spolek nemilosrdných
2008 Karanténa
2007 '77

TV seriály

2017 Ghosted (TV seriál)
Pilot (E01)
K smrti trapný (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Rush (TV seriál)
Pilot (E01)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Killerman

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace