Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (303)

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Ale jo, po vizuální stránce je to pořád super podívaná, Eva Green se rozhodně nahoty nebojí... a můj miláček Josh Brolin je tu prostě opět jedno velké chodící charisma :) takže paráda. Potěšil mě i minirolička Lady Gagy... Jinak je to lepší průměr, škoda prostě tý jedný linie + dvě vedlejší který souvisely s Roarkem... no dalo se to :) ale jednička je prostě jednička...

plakát

Nelítostný Parker (2013) 

Na začátku chci podotknout, že Stathama žeru a je mi jedno, že hraje furt to samý :D a že každej jeho film má jednoslovnej název a každej poster k filmu je na jedno brdo :D to opomíjim. On mě s tim jeho vražedným výrazem prostě bere.. Tohle bylo ovšem slabší. Ono natočit po stopadesáté pomstu, která bude něčím zajímavá a udělat o ní film, asi není uplně eňo ňůňo, takže Jasone promiň, ale tohle nic moc. Bodík za Jennifer a jinak průměrňárkovinka.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Fakt jsem se po dlouhý době pobavila u něčeho tohodle stylu, promakanýho do posledního detailu. Režisér představuje svěží vánek do těch trapných komedií. Tohle mělo vtip, švih, charisma Charlize Theron ale i bad ass výraz Neesona. Prostě to mělo všechno, i tu ovci na střeše.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Jsem tak hrozně ráda, že zrovna tenhle animák si udržel svou úroveň a jako jeden z mála i nápad do dalších dílů! :) Vyždímali teda, co se dalo, ale jelikož rejžování prachů je asi lepší než si ponechat vizitku dobré kvality, tak proč nenatočit další díl, kde bude mít Hiccup dítě a najde se další problém a další pomsty! :D (nikdy nemít dost, ach jo)

plakát

Vrtěti ženou (2011) 

Příjemný film postavený na zajímavém ,,roztažené nohy" podkladu :D Vtipné, svižné, mající nápad a hlavně půvab Hugho Dancyho a Maggie Gylenhaal nezná mezí. Jak kdyby z té doby vypadly. Trošku ranaři.. ty filmaři. Good one.

plakát

Vampire Academy (2014) 

Nečetla jsem knížku, podle názvu jsem ani nevěděla, že nějaká existuje. Ani nemám potřebu ji číst, každopádně hlavní herečka a trenér mi jako lákavá stránka filmu naprosto stačila. Ano je to taková ptákovinka upírů už na n-tou, ale prostě proč ne. Furt krev, zuby, krev, zuby, kočka! A trenéééééér :D za mě lepší průměr, když přihlédnu k celkem vtipným momentům...

plakát

The F Word (2013) 

Strašně mě tu překvapil Radcliffe, kterej sem myslela, že prostě umí zahrát jen Harryho Pottera za brejličkama. Musim říct ,,klobouk dolů", s jakou lehkostí, bezprostředně zahrál zamilovaného kamaráda. Vtipnej, přirozenej, ačkoli trošku by měl vylézt na sluníčko, je bledej jak kdyby zrovna spatřil v sobě Voldemorta. Jinak fakt super filmek, milej, dospělej, ale lehce koketující s pubertální nerozvážností.

plakát

Báječný svět shopaholiků (2009) 

Což o to, další romantická komedie - průměrná ptákovinka, která neurazí, ani nenadchne. Isla Fisher mi tu uplně neseděla, zato Hugh Dancy je prostě úžasnej všude. Každopádně největší zklamání, který plyne z tohohle filmu, je naprostý ,,lack of fashion - like WTF? Isn't it obvious from the title?". Ale holt bez tý lásky by ten film byl tak nudnej, že tam Dancyho museli vrazit. Za mě bohužel zklamání kort z toho pohledu módního nadšence...

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Naprosto úžasný film, který jsem dlouho odkládala, ale jsem ráda, že jsem si k němu znovu našla cestu. Leonardo Dicaprio je tady úžasný, to co předvádí herecky jako ještě ,,ucho" je známka toho, že má talent a patří bezesporu mezi dnešní elitu herců. Johnny Depp zde nebyl tak výrazný, ale i tak se mi jeho projev líbil. Naprosto přirozeně se mi tu jevila J.Lewis. Všechno krásně natočeno, hudba, záběry, smích, pláč, hořící dům. Cesta pryč.

plakát

Posedlá (2009) 

Od tohodle filmu jsem nic nečekala, ale pak mě docela překvapil. Bylo to celkem napínavý a takový psycho prostě. Sice ve fázi, kdy byla Lisa v nemocnici jsem čekala, že se ukáže, že je všechno jinak. Myslela jsem, že nám řeknou, že je posedlej ten chlap nebo ta manželka, ale prostě tim, že režisér to nechal v tom, že Lisa je opravdu ta, která to celou dobu dělá, tak se z filmu stal prvoplánový snímek, což mě mrzelo, protože už nepřišel s žádným překvapením... což je škoda. Poslední scéna hodně přitažená za vlasy, jinak bych dala 4*, ale jelikož ten film dopadl jak dopadl a obecně je škoda, že tam chyběl takovej ten boom, kde si řeknete, COŽE? To není tak jak jsem si myslela? Ale jinak všichni tři herci, uplně super.