Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (509)

plakát

Vyšší moc (2014) 

Chtěla jsem se trochu rozpovídat o patriarchátu a křehoučkém mužství, ale pak protagonista začal vřeštět něco o tom, jak je obětí vlastních instinktů, a já jsem chcípla.

plakát

Host (2020) 

Vyžádalo si to globální apokalypsu, ale aspoň jsme zjistili, že za jistých okolností je Unfriended vcelku koukatelný.

plakát

Kočičky (2020) 

Jelikož kritika se tu většinou zaměřuje na hysterické konspirace o tom, jak Netflix propaguje prcání dětí, a nikoli na to, že si režisérka několika zbytečnými záběry jaxi podkopává premisu, usuzuju, že ten film nejspíš skoro nikdo neviděl. Asi když vidím, že evropská sexuální kultura může mít poněkud nechutný projevy, zdvořilá reakce je předstírat, že jsem si toho nevšim?

plakát

La cara oculta (2011) 

Když nejsympatičtější postavou je nácek ("Boha, Ženo, nebuď paranoidní, Ženo, ne každej Němec v Jižní Americe je bejvalej esesák, Ženo.").

plakát

Lola (2019) 

Nenáročná, slzavá a hlavně univerzálně přístupná dívačka, která mohla vzniknout de facto kdekoli. Proto je člověku dvojnásob trapně, že před zhlédnutím musí vytrpět trailery na současnou impotentní, nápaduprostou českou tvorbu, co není schopna nabídnout nic kromě standardních kategorií Hladivá Dědkologie, Sexistické Prcárny a Za Druhé Světové Jsme Děsně Trpěli. Z těch gerontodavů s vínkem seřazených na Havla by jeden blil.

plakát

Batman (1992) (seriál) 

Vstupovala jsem do toho s tím, že Batman je můj nejoblíbenější superhrdina vůbec. Ke konci už jsem se jen v duchu ptala, koho ta Mary Sue odpojí od přístrojů tentokrát. Plusové body za roztomilost, s níž si seriál vymýšlí jednoho dickensovsky kapitalistického záporáka za druhým, aby zakryl, co za zrůdu je samotný Wayne.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

K tomu, abych začala bytostně nenávidět Hru o trůny, jsem potřebovala čtyři série. Zaklínači se to samé povedlo za čtyři epizody.