Reklama

Reklama

Mamka a taťka

  • USA Mom and Dad (více)
Trailer 1

Když davové šílenství neznámého původu způsobí, že rodiče z poklidného předměstí obrátí svou zlobu proti vlastním dětem, Carly Ryan (Anne Winters) a její bratr Josh (Zackary Arthur) musí bojovat o holý život a bránit se surovým útokům ze strany těch, kteří je přivedli na svět (Nicolas Cage a Selma Blair). (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pocit, jak když koukám na film od M. Night Shyamalan. Konečně koukatelný film s Nicolasem Cagem, který měl možnost zde předvést, že občas dokáže i skvěle (pře)hrát. Film má neskutečně dobré tempo. Téměř ani na chvíli nenudí. A délka 80 minut tomu nahrává. Stopáž je úplně optimální. Jen si myslím, že by si to zasloužilo více krvavých scén. Docela dobré a především vtipné dialogy („Poslechněte svojí zkurvenou matku a otevřete ty zkurvený dveře vy kurva sráčové“). Závěr filmu povedený a dost mě pobavil. Něco tak blbého, až dobrého jsem potřeboval na zahnání nudy. Svůj účel to splnilo. Jen nevím, jestli bych to potřeboval, v následujících 5-ti letech vidět znovu. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Aaa další infekční film, tenhle film je však zajímavý v tom, že rodiče vyhledávají a zabíjejí své slastní děti, zatímco cizí děti nechávají tak nějak být. Pojetí viru, který se říší, dle mého, skrze zrnící obrazovky a monitory, ve stylu ala podprahové vysílání s tím že rodiče, ví že je to špatné, ale přesto to chtějí udělat a dokáži si to ve výsledku ospravedlnit je vysoce bizarní. A do jisté míry, to lze brát jako sondu do života rodičů a dětí, protože jak by vypadal život rodičů, kdyby neměli děti, o které se musejí starat, kde by byli a co by dokázali bez dětí ? Viz Nicolas Cage a jeho sebereflekční řeč, ve sklepě, kde tak trochu odkazuje sám na sebe, ať už to byl záměr nebo to byla náhoda, bylo to velice hezké slyšet od někoho, kdo v posledních letech hrál ve filmech, velice nízké kvality. Byť Cage se ještě může zachránit, ještě je tady jistá naděje. Ale k filmu, je to docela dost brutální, místy i dobře vtipný a i dost absurdní (návštěva babičky a dědečka) a obě dvě strany, rodiče a děti, umějí mezi sebou dobře spolupracovat a Lance Henriksen má konečně pořádný nůž. A za zmínku stojí, vynikající soundtrack, ten je pořádně nadupaný. Otevřený konec, je na škodu, jelikož film mně bavil a zajímá mně jak to bude dál. Mezi rodiči a dětmi, je to vždycky takové všelijaké, no snad v tomhle případě zvítězí láska. https://www.youtube.com/watch?v=HTzGMEfbnAw ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ve světe vypukla masová hysterie a všichni rodiče masakrují své děti. Nicolas Cage a Selma Blair se postupem času snaží o to samé. Nechybí pár fajn záběrů, rychlé tempo i soundtrack a přehrávání samotného Cage. Kdyby se však přidalo víc na brutalitě a nebylo vše mimo záběr, rozhodně bych šel s hodnocením výš. I tak se ale jedná o fajn nedělní pokoukání, které určitě nevypnete po 10 minutách. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, ale jeho realizácia ma ktovieako neoslovila. Chýbala tomu atmosféra a výraznejšie hororové prvky. Vlastne to čo ma tu bavilo najviac mala na svedomí predovšetkým humorná stránka. Navyše potenciál, ktorý myšlienka ponúkala, mi prišiel až trestuhodne nevyužitý. Slabučký piemer. 50/100 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“MŮŽE TO BÝT PŘÍRODNÍ JEV…“ /// Virus (či co), kterej pomocí rodičů likviduje parchanty (v USA). Hororový herecký výkony. Vtipu moc není – teda jako beru, že to celý má bejt jako vtipný, ale nejlepší gag stejně nedotáhli do konce. Dlouho je to taková trhárna, ve který zombíky nahradila levnější varianta přinášející smrt. Překvapil mě Cage. Má tam fajn dramatickou scénu, která sem snad ani nepatří. Později z toho trochu tý černý morbidity kouká, ale myšlenka je černější než provedení. A celkem ujde ta závěrečná cca 20ti minutovka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přestala mě bavit hra na tátu a mámu. 2.) Umřel mi kámoš (a jeho máma se divně tlemí). 3.) Thx za titule „Kasparov88“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Nicolas Cage v době uvedení filmu řekl, že to je jeho nejoblíbenější film za posledních deset let, který natočil. (BMW12)
  • Natáčalo sa v meste Louisville, Kentucky. (Scraffy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama