Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (997)

plakát

Křivák (2018) 

Ve svý podstatě je to film průměrnej. Ale někdy člověk hodnotí, jak si jeho sledování užil, než reálný kvality. Za mě slušnej thriller, jehož děj je sice dopředu odhadnutelnej, ale to mi nebránilo v tom, abych se slušně pobavil. 70 %

plakát

Gotti (2018) 

Tak se zase všichni uklidníme. Tak zlý to určitě není. Jde v podstatě o klasickej životopisnej film, co ničím nepřekvapí a kterých jsou desítky. Natočenej je kompetentně a po stránce výpravy je přibližně na úrovni gangsterky Sejmout zabijáka s Rayem Stevensonem. Travolta je jako Gotti velmi dobrej a solidně hraje i Stacy Keach jako jeho mentor. Co nicméně filmu vyloženě chybí, jsou dobový hity. Nevím, jestli to byl záměr nebo nebyly prachy, ale pořádnej stylovej hudební podkres složenej z nějakejch známejch fláků, by tomu filmu dodal větší drajv. Jinak pokud se tahle gangsterka něčímk trošku liší, pak pohledem na Gottiho. Ten je tu neprosto na férovku líčenej jako skvělej a čestnej chlápek, co pomáhá důchodkyním a zabíjí jen gangstery. Gotti si určitě zasloužil nějakej velkej film ve stylu Mafiánů nebo Kasína, což se nestalo. Na druhou stranu, tahle verze s Travoltou nenudí a solidně odsýpá. Pokud si tedy někdo pustí tuhle verzi Gottiho, tu s Assantem z roku 96 a Nejvyššího bosse s Chazem Palminterim, bude o mafii v New Yorku vědět všechno, co kdy potřeboval.

plakát

Temné zločiny (2016) 

Rádoby intelektuální onanie, ve který se buď důležitě mlčí nebo vzduchem lítají dialogy šustící papírem. Mohl to být skvělej thriller, kdyby se tvůrci za každou cenu nesnažili, že budou artově divný. Celkově promarněná šance na skvělej film. Bohužel.

plakát

Gottwald (1986) (seriál) 

Úplně stejně jednostrunná tupá sračka jako nedávná Milada. Jediný rozdíl je ten, že tady primitivně pějí ódu na komunistického zločince, zatímco v Miladě se úplně stejnými prostředky snaží popsat život jedné z nejznámějších obětí komunismu. Ve finále to ale vyjde na stejno. Ale pokud se chce člověk pobavit, je Gottwald ideální volba.

plakát

BloodRayne (2005) 

No jasně, 248. nejhorší film. No tak to se musím smát. Každopádně nejzábavnější je, jak mají místní "znalci" vymytý mozky a stádně infantilně nadávají na Bolla. A pak si samozřejmě jako správný elitáři nezapomenou dát do profilu něco od Nolana nebo Aranovskýho a samozřejmě si všichni povzdechnou, že Troška točí sračky a budou se vzájemně plácat po zádech, jak to všem nandali.

plakát

Darc (2018) 

Příjemný překvapení. Film, kterej se vynořil odnikud a nabízí víceméně všechno, co od takovýho snímku fanoušek akčňáků čeká. Kdyby něco takovýho natočil Van Damme, vůbec bych se nezlobil. Akce je slušná a je jí tu docela dost. Přestřelky, rvačky, šermířský souboje. Tvůrci netrpí žádným přehnaným sentimentem, takže mrtvol je tu slušnej počet, chcípají i kladný postavy a jediná rasa se správným názorem, jsou tady běloši. Japonci jsou do jednoho vykreslený jako extrémní zmrdi, kterým má člověk chuť zakroutit krkem. A Tony Schiena v hlavní roli má slušný charisma a nesnaží se hrát víc, než na co má. Celkově nic novýho pod sluncem, ale pokud zná někdo filmy z půlky 90. let jako Americká Yakuza nebo Modrý tygr, tak ví, do čeho jde.

plakát

Temné hlubiny (2018) 

Zábavný, ale ničím výjimečný béčko, který by se klidně mohlo jmenovat Útok na ponorku 3. Akce je rutinní, ale vcelku slušná a nechybí jí intenzita. Nejlepší je asi úvodní přestřelka v motelu, která je ale zbytečně krátká. Zbytek je v pohodě koukatelnej akční průměr, kterej fandu žánru pobaví a neurazí.

plakát

Divergence (2014) 

To, že dal kolega Wacoslav tomuhle filmu čtyři hvězdy se dá vysvětlit jen tak, že díky anglicky mluvenýmu kiroripu bez titulků vlastně nikdy nepochopil, o co v tomhle filmu doopravdy jde. Celá zápletka a rozdělení toho dystopickýho světa totiž nedává ani trochu smysl, což je obávám se způsobeno tím, že tý huse, která napsala knižní předlohu, bylo v době vydání první knížky něco přes 20. Jako vážně nějaké společnosti prospěje, když se nebudou smět stýkat děti s rodiči? Wtf. Nebýt těch prachů, co do toho producenti narvali, zbyla by jen klišoidní, stokrát omletá historka, která má díry v logice větší než vjezd do hangáru. 5/10