Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Není to dobré. Pokud by seriál měl konkurovat s bílou zdí, tak samozřejmě vyhraje, nicméně pokud máte na práci, alespoň něco trochu lepšího, než je ta bílá zeď, neztrácejte s seriálem čas.

plakát

Auto*Mat (2009) 

Jako dokument je to natocene pekne, ovsem s myslenkou se zasadne ztotoznit nemohu.

plakát

Green Lantern (2011) 

Je to strašně super. Prsten, oblek, létání, vesmír, rasy, ochránci. Všechno to moc krásně funguje. Hlavním problémem filmu je, že mu chybí pořádký badass záporák. Jinak nemám co vytknout.

plakát

Harry Brown (2009) 

Nemohu se ubranit srovnani s Gran Torino. V tomto pripade se jedna o jine pojeti hlavniho hrdiny, ktery vic strili nez mluvi. Je to vic gore, vic akcni a mnohem vic ponure a odporne. Celkove zvladnute na jednicku.

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Film není dobrý, nemá žádně silné poselství, silnou myšlenku, či pořádný závěr. Film mi chvílemi přisel jako oslava počátků francouzské kinematografie. Jediné co je na filmu dobré jsou herecké výkony dvou hlavních dětských představitelů.

plakát

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008) odpad!

Předem bych rád zdůraznil že jsem velký fanda první Hvezdné pěchoty a nemam nic proti Casper Van Dienovy. Po shlédnutí filmu Transmorphers http://www.csfd.cz/film/231571-transmorphers/ jsem si myslel že mě již nic nedokáže tak strašne zničit, ale Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel mě utvrdila v tom, že jsem se strašlivě mýlil. Jestli byla dvojka hodně špatný film tak pro 3. díl asi nejdou nalézt ty správná slova. Pokud někdo z vás dokáže přežit záverečný souboj bez jakýchkoliv návykových látek potom gratuluji.

plakát

Chata v horách (2012) 

Proč ne, smíchejte Kostku, Vřískot a Evil Dead do jednoho filmu a máte tento výsledek.

plakát

Jack a Jill (2011) odpad!

Naprosté dno dna. Jak do tohodle proboha někdo překecal Al Pacina...

plakát

Kancl (2001) (seriál) odpad!

Myslím, že kdyby si Ježíš Kristus měl vybrat mezi ukřižováním na kříži, nebo sledováním tohodle, tak by bral radši ten kříz.

plakát

Konečná (2013) odpad!

Ty vole Arnie, proc???