Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (199)

plakát

Žena zákona (1996) (seriál) 

Proč ne, taková druha Julie Lescaut....Ukázka emancipace skrze francouzskou policii..

plakát

Barrandovský videostop (2011) (pořad) 

Nelze napodobit něco, co ve svým nejlepších letech bylo vynikající. Pouze parodie o několik let později dokáže pouze parodovat tehdejší úspěšný pořad...

plakát

Dětská hra (1984) (TV film) odpad!

Nějak jsem si k tomuto filmu nenašla vztah! Pro mě to byl zbytečně strávený čas u televize!

plakát

Když si Chuck bral Larryho (2007) 

Od Kevina s Adamem jsem čekala zase nějakou chujovinu, aledošlo k příjemnému překvapení. Milá komedie, která člověku navodí hned lepší náladu. Mám Adama moc ráda, proto filmu odpustím i nějaké přešlapy, které při tvorbě vznikly. Pp. jak už bylo naznačeno, homosexuálové nebudou příliš nakloněni způsobu jejich propagace v tomto filmu.

plakát

Muži v naději (2011) 

Chvílema i životně poučné :) Aneb jak to opravdu chodí :)

plakát

Čtyřicítka na krku (2008) (TV film) 

Mně se na tomhle filmu líbí, jak přesně ukazuje to, co můžou chlapi, co můžou ženský. Chlap ženskou opustí, najde si mladou a nikomu to nepřijde divný. Pokud si ženská najde mladšího, všichni se z toho můžou posr**, ona je ta špatná matka, která se nestará o své děti. Musela se vzdát své lásky jen kvůli nátlaku okolí. Jsme ráda, že to dopadlo, tak jak to dopadlo..přeci je to americká romantická komedie, ta asi jinak ani dopadnout nemohla. Příjemnej film!

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Výborný nápad na pořad o prostých lidech, kteří chtějí ukázat své kulinářské umění. Opravdu takové krédo zastávala tato soutěž z počátku, kde šlo právě o vaření. V posledních dílech spíše než o vaření, jde o to, jak jinak zaujmout diváka. Televize Prima přehodnotila dějevou linii tohoto pořadu a přesunula jej od kulinářských zážitků k pořádné telenovele, kde na sebe lidé jen neustále křičí a uráží se. Chápu, že je nutné udělat nějak tuto soutěž zajímavou, aby se nestala tuctovou, ovšem měla by se stále tato soutěž držet vaření a ne pouze vybírat soutěžící na základě toho, jak jsou psychicky labilní. Jinak mám tuto soutěž velmi ráda a přeju jí hodně štěstí do budoucna!

plakát

Štěstí ve hře (2007) 

Krásná mladá Drew..Jinak pěkný příběh o gamblerovi, který jde ve stopách svého otce. Konec v celku předvídatelný, ovšem nijak se nevtírající. Pohodovější filmek na nedělní večer..

plakát

Na vlásku (2010) 

Počáteční skeptismus přeplynul v čirý optimismus :) Musim uznat, skvělý animák, postavy super (princezna, kůň, chameleon), výborně propracované vtipné scénky :) Sice na mě až moc protkané zpíváním, ale jinak opravdu bezva! Mohu jen doporučit!