Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (241)

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Skvělá podívaná! Místy lehce patetická, ale to jde prominout. Prostě multi-boží 😉

plakát

The Prom (2020) odpad!

Kdo mě zná ví, že se z principu vždycky dodívám na film až do konce... ale tady to byl boj. Bože to byl patos! Jako chápu, že snaha ztvárnit téma tolerance je důležitá, jen tento způsob mi přišel 'too much'. Mám ráda muzikály, a hudební filmy, ale teď si nějaký dlouho nepustím.. díky Murphy :-(

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Viděno v době koronavirové, všech 8 sérií za sebou. Seriál mě míjel po celou dobu, kdy byli všichni kolem posedlí. Takhle v celku musím uznat, že už chápu ten hype okolo. Je to strhující, fantasy podívaná! A ano, 8. série je slabší a má své mouchy (proto ne 5*), ale jako celek výborné!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Bez přemýšlení je to za 5 hvězd! Emoční jízda historií jedné z nejlepších kapel všech dob. Pokud někdo na začátku byl skeptický nad volbou Rami Maleka jako Freddieho, myslím že všem vytřel zrak. Celý film udržel laťku tak vysoko, že jsem si myslela že to už nepřekoná. A pak přišel Live Aid koncert.. Neskutečné! Za mě to je nejlepší film letošního roku.

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Neskutečný seriál o ne tak neskutečné budoucnosti.. Vše je umocněno výbornou kamerou a hudbou. 5/5 bez rozmýšlení!

plakát

Dunkerk (2017) 

Já jsem asi moc mainstream na tenhle pokus o lepší válečný film. Nechápu, proč i v tomhle žánru válečného filmu Nolan opět aplikoval svou 'úžasnou' časovou linku. Pro mě to bylo naprosto zbytečné a i díky tomu jsem se hodinu a půl nudila...

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Skvělý seriál, konec jsme ale odhadli někde ve tŕetím díle... I tak to ale byl hodně dobrý kousek.

plakát

Život (2017) 

Konec si vysloužil čtvrtu hvězdu, a taky částečně za hudbu. Jinak ale průměr.

plakát

La La Land (2016) 

Jsem jediná, kdo na konci brečela? Ani to nešlo zastavit, jak jsem byla dojatá, to se mi fakt nestává! Je to božský film, hudebně i herecky. Dvojci Ryan a Emma mám ráda, hodí se k sobě a prostě jiim to věřím. Celé to je návrat k tomu o čem film je - bavit lidi! Děkuji pane Chazelle!