Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Zajímavosti k filmům (31)

Logorama

Logorama (2009)

V snímke sa vyskytne až 2500 rôznych značiek firiem z celého sveta.

Blade 2

Blade 2 (2002)

Nyssa (Leonor Varela) o sobě tvrdí, že je čistokrevná upírka. Ale to je nesmysl, protože má nad rtem malou jizvu. Kdyby byla čistokrevná, tak by se jí tato jizva v rámci regenerace sama zahojila.

Blade 2

Blade 2 (2002)

Když Blade (Wesley Snipes) v podzemí při souboji proti nadrase upírů použije UV bombu, tak se upírka Nyssa (Leonor Varela) hluboce nadechne, než se potopí. Ale upíři přeci nedýchají.

Blade 2

Blade 2 (2002)

Když Blade (Wesley Snipes) bojuje s Nomakem (Luke Goss), jsou jeho šaty úplně suché, navzdory tomu, že se před několika málo chvílemi vynořil z tratoliště krve.

Blade 2

Blade 2 (2002)

Když budete pozorní, tak ve scéně, kdy Blade (Wesley Snipes) zabije Nomaka (Luke Goss), při troše štěstí spatříte hadičku, která přivádí krev do Nomakových úst.

Blade 2

Blade 2 (2002)

Když je Blade (Wesley Snipes) na konci filmu proděravěn kůly, aby z něj mohli upíři dostat všechnu krev, projdou mu bodce zápěstím a stehny. Jelikož je oblečen jen v kalhotách, tak mu to do nich udělá díry. Ale když později po koupeli v krvi bojuje s upíry, jeho kalhoty už děravé nejsou.

Blade 2

Blade 2 (2002)

Když po výbuchu UV bomby najde Blade (Wesley Snipes) Nyssu (Leonor Varela) polomrtvou, tak si rozřízne zápěstí, aby jí mohl dát napít své krve a tím ji zachránit. Pokud se díváte pozorně, tak uvidíte, že na meči se žádná krev neobjevila.

The Muppet Movie

The Muppet Movie (1979)

Paul Williams a Kenny Ascher získali dve nominácie na Oscara, za hudbu k filmu a skladbu "The Rainbow Connection".

Reklama