Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (26)

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Byly chvíle, kdy jsem ztrácel pozornost, ale takový filmy už se asi točit nebudou. Pomalé, ale díky tomu divák vše pořádně pochopí. De Niro fenomenální, DiCaprio na vlastní přání hraje snad svou největší antihero roli a je dokonale nechutnej. Zápletku pochopí každý hned z kraje, ale pak se topí čím dál víc do toho hlubokýho bahna. Díky délce a pomalému tempu ne pro každého, ale za mě nelituji tech 3 a půl hodiny svého života.

plakát

Případ Roubal (2021) (seriál) 

Kvalita českých herců je nedostačující.

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Největší překvapení za nevím kolik let. Masterpiece.

plakát

Duna (2021) 

Viděno v IMAXU, 100% kino film...ideálně v kině se skvělým zvukem a velkým plátnem. Epickej nářez.

plakát

Zelená míle (1999) 

100% vždy se rád vrátím. Moje číslo 1.    He killed them with their love, that's how it is everyday, all over the world.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Nerozumím některým recenzím. Jediné co beru je snaha udělat českou pohádku "epičtější", ale dělá se to těžko když film natáčíte "na mobil", kostýmy jsou naprostá fraška (paruky jsem viděl lepší na podomních klaunech) a ten dabing...proč nikdo neřeší ten otřesnej dabing!? Celý film všichni mluví jako v malé místnosti a přímo vám do ucha. Nezáleží na tom, že jsou venku a jeden z nich odchází o 10m dál. Vše je slyšet stejně. Ani jsem si nemyslel, že tohle jde takhle zprasit. I fan filmy na youtube mají lepší zvuk. Slabý. 20%