Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (28)

plakát

Oppenheimer (2023) 

3 hodinový dokument 50% - 45min 90%   that's all folks

plakát

Operace Fortune: Ruse de guerre (2023) 

Pro dnešní dobu je tohle skvěle natočený, sestříhaný a režijně zpracovaný film. Důvodem proč jen 4*+ a né 5 je že Guy Ritchie má hodně vysokou laťku tím však nechci dehostovat tento počin. Film který Vás nenudí od začátku do konce. Což poslední dobou vytýkám u filmů např. Tarantina. Nečekejte nálož vtipů jako u gentlemen-ů ale zato herecky je to slast Huge Grant top, a neméně výrazný je i Josh Hartnett. Mladší generace ocení v osazení např  raperra JJ Bugzy Malone. Za mně Big Up Guy R. !!

plakát

Eternals (2021) 

Kolik že to stálo peněz ? Je to sice jiný druh Márvelovky ale určitě ne lepší. Ani kvalitní zpracování tento film nevyzdvihnou.  Běžte se podívat na Dunu jak se má točit film.  POkud je Vám 12 tak asi ok.

plakát

Roman J. Israel, Esq. (2017) 

2 * za vykon denzela jinak je to film jak celovečerní šukaní z nespočetným počtem možností jak se udělat ale nikdy k tomu nedojde.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Nejlepší Star wars za poslední dekádu. (Rogue one v závěsu) Vzhledem k okolnostem, že disney děla filmy pro všechny (bez hrubějších scén) se jim to i tak velice povedlo.. nevím proč tímto směrem nebylo určovány i ty celovečerní filmy. -- nejsem fanda starwars -- takže mych 5* není ovlivněno nějakým "srdcovkovým" rozhodnutím. This is the way PS: Soundtrack TOP

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

nechapu proč to ma tak málo **** jako uplny top strop to sice není,ale 75% na pána

plakát

Tvář vody (2017) 

Dobře natočene je jediné plus. Hudba špatná i ve zdanlivě vypjatých schénách romantický blábol. Vysvětlí mi někdo proč oskar ? Od faunova labyrintu po tohle hovno. "From hero to zero"

plakát

Venom (2018) 

Ten film byl asi jako každý sranec od Marvelu- průměr Nechápu jaktože už lidé nejsou přesycení těmito sladarnama kde i z temného padoucha udělají jednorožce na růžovém oblaku. Hodnotím tak nízko jen z důvodu abych si pamatoval, že tohle je nejslabši role v které Hardy hrál doposud vedl film --This Means War-- Prostě jsem čekal až moc asi

plakát

OUTsideři (2014) 

Klepani na nebeskou branu II

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Nechápu, proč lidi mají pořad tendenci kladně hodnotit Marvelovky, když jejich kvalita upadá. Tento výtvor je toho jasným důkazem. Suché, bez emocí. Příběh levnější než rohlík v lidlu. Na to že to stalo 175M $ je to jen dobře marketingový paskvil. Festivalový název: Muzikál ze střední od Marvela.