Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (216)

plakát

Sintel: Příběh draka (2010) 

Nádherně smutný minifilmeček. Opravdu doporučuji všem, kteří mají rádi draky.

plakát

Česko Slovenská SuperStar (2011) (pořad) odpad!

Hmmm...co k tomu dodat. Mareš už se mi tak strašně zprotivil, že už se na něho nemůžu ani podívat, stejně tak jako Nova, která je schopná udělat reklamu na tuhle kravinu všude možně. Chodím na blog.cz a moc dobře si pamatuji, jak Nova dokázala otrávit každého a všude nasekat stupidní reklami. Přijdu na hlavní stránku, tam Superstar, přihlásím se na blog a tam reklama jako kráva opět na Superstar a do toho ještě bliká slogan na krásnou.cz a na ní taktéž snad deset bulvárních článků o Superstar ze zákulisí. Ach jo. Jsem hrdá na to, že jsem se na tento pořad vůbec nedívala a rozhodně se na něho ještě dlouho nepodívám a pokud ho budou dávat, tak přísahám, že nikdy nezapnu obrazovku. Je mi špatně z toho, jak z obyčejných lidí (o kterých donedávna nikdo nevěděl) fanynky omdlévají a hystericky brečí. Navíc z nich dělají nejúžasnější zpěváky a tahají je všude po republice. Je mi z toho nanic.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Opravdu nemám ráda telenovely, hlavně ty, které hrají na city. Ještě že seriál nemá tisíc a jeden díl...

plakát

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa (1997) 

Oproti televiznímu seriálu slabé. Mr. Bean je klasika, která dobře funguje v televizním seriálu, ale jeho příběhy se nehodí na filmové plátno.

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Skvělé oddechové sci-fi. Prvních patnáct minut nic moc, ale pak se film začne rozjíždět. Některé momenty jsem opravdu nečekala, hlavně závěr, který ukázal, kde se celou dobu loď nacházela. Také se mi hodně líbily některé záběry, jako první vypuštění "evakuované" posádky do vesmíru v modulech, objevení planety a života na ní atd.

plakát

Kriminálka Anděl (2008) (seriál) odpad!

Ne, ne a ne! Česká variace na americké kriminálky se moc nepovedla.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Tak tenhle seriál je totálně úžasný úlet. Sice jsem viděla jen první díl, ale s otevřenou pusou jsem fascinovaně zírala na Dextera Morgana a říkala jsem si WOW on je úplně úžasný! Fascinuje mě a děsí zároveň. Kam se hrabou všechny kriminálky Miami, Las Vegas nebo New york. Jsem moc zvědavá na další díly.

plakát

Kouzelníci z Waverly (2007) (seriál) odpad!

Zlatá Sabrina, mladá čarodějnice. Ale kdybych byla na prvním stupni základky, možná by to bylo i za pět. Sorry.

plakát

Sezame, otevři se (1969) (pořad) 

Tak tohle je hardcore:D. I když by se podle mého názoru neměli děti dívat na televizi alespoň do pěti let, tak tohle je něco jiného. Bez obav bych to děckám pustila, protože je to mnohem lepší než Teletubbies. Ale stejně by si měli rodiče vychovávat děti sami a ne u televize, jinak je to v ... no, to si můžete domyslet. Původně jsem chtěla dát tři hvězdičky ale ta poslední je za Patricka Stewarta (jak to, že není v seznamu herců?) a jeho scénku s Upírem a čísly:).