Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (68)

plakát

Volání o pomoc (2007) 

Adam Sandler mě velmi překvapil. Film má několik slabších míst, celkově se ovšem jedná o ponuré a velmi výstižné dílo. Možná to není úplně na pět hvězdiček, ale film se mnou hnul a dotkl se mých emocí. A to se mi často nestává.

plakát

Hannah Montana (2009) 

Jestli tohle pustí v nějaké islámské zemi, tak se celá země zvedne a začne se odpalovat libovolně po USA.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Je to jako se SW V. Nepřináší to nic nevého, jen to posouvá děj a vysvětlí jednu skutečnost. Ať klidně pokračují, ale s lepším scénářem. Jestli bude pokračování souviset s tímto filmem a celé to dostane na jiné světlo, zvednu hodnocení.

plakát

Voják (2006) 

Tohle mělo být pokračování Terminátora, ale nakonec z toho raději udělali normální akční film. Protože pokud tomu tak není, tak tenhle svět je hodně zvrácený.

plakát

Vražedné pobřeží (1991) (seriál) 

Nebyl to špatný seriál. Mělo to debilně vymyšleného hrdinu, ale dokázalo si to držet hladinu debility.

plakát

Vládci vesmíru (1987) 

Je to dost špatný film, ale když jsem byl malý, tak jsem HeMana obdivoval a chtěl být jako on. Proto dávám absolutní hodnocení. Čistě ze sentimentu.

plakát

Max Payne (2008) 

Pokud by se příběhu Pána zhostili šikovný režisér a scénárista, nepochybně by většina nehráčů poznala tu slastnou depresivní ponurost, kterou jsme prožívali nejprve při hraní při prvního dílu, později snad ještě více v jeho pokračování. Nestalo se, filmový Max Payne je katastrofa. Zmatenost, nedostatek invence, špatně obsazení herci, totální nepochopení příběhu. Jednu hvězdičku dávám za začátek filmu, který alespoň na pár sekund připomněl silnou atmosféru hry.

plakát

Postal (2007) 

Postal je místy uboze fekální, někdy se snaží až násilně šokovat, ale celkově je ucházející satirou na politickou korektnost a hodnoty západní populace. Uwe natočil alespoň jeden průměrný film. Není to intelektuálně bohaté, ale dá se na to dívat.

plakát

Hrozba v poušti (2008) 

Film je možná značně omezován rozpočtem, ale možná právě díky tomuto faktoru je jiný, než většina sci-fi produkce. Nečekejte akci, výbuchy a obří vesmírné lodě, ale naopak se dočkáte tajemna a pocitu nejistoty.