Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Recenze (1 583)

plakát

Ev Kadını (2017) 

Čekal jsem úplně něco jiného. Ten úvod byl slušný, no dá se říct, že to bylo i napínavé s dobrou atmosférou do doby, než začala hypno show, pak už jsem se v tom ztrácel a přestávalo mě to bavit. Finále čistá Fantas magořina. Hlavní postava je celkem pěkná, dojde na pár vzrušujících sexuálních scén, ale jinak jsem se v tomhle snu nenašel. Věřím ale, že pro ty, co se zajímají o sny, snění a vše kolem toho, to bude zajímavější podívaná.  (21. hodnocení)

plakát

The Sadness (2021) 

To se teda máme na co těšit, až přijde podzim a s ním i nové mutace, jako je třeba tenhle Alvin =) Skvělá, jednoduchá, brutálně krvavá, Taiwanská záležitost. Frajer odveze svojí holku do práce a když přijede zpátky domů, začne masakr. Pak sledujeme cestu, kdy se snaží přes celé město dostat zpět za ní. Top scéna za mě určitě ta v metru, to byla fakt šílenost, ale i v té nemocnici pak došlo na několik výborných Gore scén. Hlavní postava v podání Kat, celkem hezká herečka, mohla se klidně ukázat v té sprše =) a škoda, že to nemělo lepší tempo, hlavně v závěru. Každopádně i tak, solidní nářez a skvělá podívaná, kterou si dám v budoucnu ještě minimálně jednou. (33. hodnocení)

plakát

Dementia 13 (2017) 

Celkem zajimavý mix. Slasher, Home Invasion a duchařina v jednom ? Proč ne. Mně se tahle netradiční kombinace dost líbila, avšak za mě mohlo toho Slasheru, zejména tedy těch mordovaček a Gore být o dost více. V tomhle ohledu zamzrela rychlá a obyčejná smrt těch dvou lupičů, no ale hlavně jejich kamarádky z úvodu, která mě ihned zaujala (.)(.), škoda, že tu nedostala více prostoru. Každopádně, prostředí zámku a krásné přírody kolem, dodalo příjemnou atmosféru, po herecké stránce to bylo celkem fájn a duchařské finále, kdy se dozvíme o tajemství, které mělo zůstat pohřbené, taky neurazilo a bylo to pěkně intenzivní. Za mě slušná podívaná. (133. hodnocení)

plakát

Suspension (2015) 

Za zmínku stojí celkem hezká herečka v podání Emily, občas dobrá, Hororová atmosféra a sem tam krvavější morda, ale jinak je Suspension ničím zvláštní vyvražďovačka s minimálním rozpočtem, má to strašně hloupoučký příběh, ostatní postavy totál nevýrazný, žádná nahota a finále bylo doslova dementní. (85. hodnocení)

plakát

The Scary of Sixty-First (2021) 

Jeffrey Epstein, miliardář a usvěčený pedofil, mezi jeho známé, patřily vlivné a prominentní osobnosti, jako například saúdský princ Muhammad bin Salmán, režisér Woody Allen, herec Kevin Spacey, bývalý britský premiér Tony Blair, bývalý americký prezident Bill Clinton, členové rodin Kennedyů, Rockefellerů a Rothschildů, a tak dále. Docela dost šokující, do jakých vrstev ta pedofílie až sahá. Dasha Nekrasova se toho moc nebála a natočila o tom celkem odvážný, psychologický Horor, až se divím, že tenhle film není zakázán ve Velké Británii. Má to pěkný osmdesátkový italiános Hororos look, herečky celkem pohledný, nechybí lesbická scéna, masturbace na veřejnosti, jo některé scény jsou tu i dost ulítlé, hlavně pak u té posedlé dívky a v závěru nechyběla i nějaká ta krev. Určitě to nebude bavit každého, ale to hodnocení co je aktuálně na 29% je za mě dost nefér, takže jednou * nadhodnotím. (39. hodnocení, 3. komentář)

plakát

V žoldu smrti (2022) 

Nic jsem od toho neočekával a ve finále celkem solidní podívaná. Sice je příběh viděný už milionkrát jinde, akce zde moc není a finále na můj vkus moc uspěchaný, ale Chris je tady celkem sympaťák a díky němu se to dobře sledovalo. Nenadchne, neurazí.

plakát

Murder-Set-Pieces (2004) 

To by nebylo ono, kdybych si na mé dnešní narozeniny nedopřál nějakou prasárnu. A musím říct, že tohle bylo dost extrémně nechutný. Ani bych neřekl, že to bylo samoúčelné, kde šlo pouze o brutalitu, děj tu byl, sice jednoduchý o porušeném náckovi, který vzhlíží k Hitlerovi, ale byl. Viděl jsem už několik podobných filmů, kde nebyl ani ten jednoduchý příběh, aby člověk věděl alespoň "proč". Brutální scény jsou natočené celkem dobře, top scéna asi zabití ženský ve vaně a finále alá masakr motorovou pilou bylo taky fájn. Překvapilo mě, nebo spíš zarazilo, že došlo i na zabití dítěte. Samozřejmě nechybí spousta nahatých slečen a sexu. Pouze pro okrajové publikum.

plakát

2001 maniaků: Pole vřískotu (2010) 

Nechápu, jak to mohl scénárista a režisér, povedené jedničky u tohoto pokračování takhle posrat. Tohle bylo tak laciný, trapný a zbytečný, že jsem to musel už od poloviny přetáčet, fakt se na to dívat nedalo a už vůbec ne to poslouchat (Mexikánec byl dobrej). Hvězda za pěkný kozy (ta se zamčenou frndou byla fájn) a za scénu s cirkulárkou, jinak ale celkově fakt otřesný. Určitě by to obstálo lépe, kdyby se vyloženě jednalo o Hororovou porno parodii.

plakát

2001 maniaků (2005) 

Celkem se stydím za to, že jsem 2001 maniaků, viděl až dnes. Jedná se o celkem podařenou, buranskou, Hororovou komedii, kde řádí noční můra né z Elm Street, ale z Pleasant Valley. Sice občas vypadalo Gore dost stupidně (možná záměr, možná ne, přeci jen je to i v žánru komedie) ale bylo mi v té době, když tohle vyšlo 14 let, takže čert to vem. Vidět to tenkrát, tak bych na to dodnes určitě nezapoměl. Nechybí ani pár nahotinek, dost krve a sem tam to bylo i příjemně vtipný. Bavil jsem se.

plakát

Yi bo la bing du (1996) 

Nechutně šílená, Hongkongská prasárnička. Čtvrtá hvězda za Wonga.